Рупа у казни: Челси пола Азара дао на Ковачића!

Навијачи се шале да је Челси и са забраном трансфера потрошио више новца од Арсенала на појачања, док многобројни "плавци" вјерују да их је Реал Мадрид насамарио.

Фудбал 27.06.2019 | 15:31
Рупа у казни: Челси пола Азара дао на Ковачића!
"Паде" рекорд Хрватске!

Матео Ковачић (25) ће постати најскупљи хрватски фудбалер у историји након што се ових дана комплетира његов трансфер у Челси, по невјероватној цијени од 50 милиона евра, иако је и даље на снази ФИФА забрана трансфера за тим са "Бриџа".

Челси је нашао "рупу" у казни и Ковачића, за разлику од других, може да пазари пошто је био регистрован за њих као позајмљени играч Реала, док у уговору постоји клаузула о откупу.

С обзиром на то да су "плавцима" неопходна појачања, посебно на средини терена гдје имају само Кантеа, Жоржиња, Бакајока и Дринквотера, док је Рубен Лофтус-Чик повријеђен на дужи период, јасно је било да Челси некако мора да ријеши проблем, макар и преплатио Ковачића.

Свјесни су тога били и у Реалу и "надували" су цијену за хрватског везисту, а колико је добар посао у питању најбоље говори податак да су овим трансфером "отплатили" пола Едена Азара.

Најбољи фудбалер Челсија је прије неколико седмица прешао у краљевски клуб за 100 милиона евра, не рачунајући бонусе, док је Реал Мадрид за петог-шестог свог играча у ротацији на средини терена добио упола мање...

Ковачић је прошле сезоне одиграо 51 меч за Челси без датог гола, уз двије асистенције.

Подсјетимо да Челси и даље није ријешио питање тренера за нову сезону, након одласка Мауриција Сарија, а највјероватније ће његов наследник бити Франк Лампард. Дерби је дао пристанак да преговарају и очекује се коначни договор...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар