Болоња се "отворила", Миха потрошио већ 34 милиона!

Када је с онаквом екипом направио чуда, шта ће тек сад бити. . . ?!

Фудбал 28.06.2019 | 08:21
Болоња се "отворила", Миха потрошио већ 34 милиона!
Болоња заиста "пуца" на високо!

Након што је Синиша Михајловић сачувао тим са севера Италије у највишем рангу тражио је гаранције да ће клуб заиста бити амбициозан у наредној сезони, а већ сада се то у пракси показује као истинито пошто су овог лета потрошили већ 34 милиона евра.

Болоња је довела Рикарда Орсолинија из Јувентуса за 15 милиона, док је у Италију из Шпаније вратила и двојац Виљареала - Николу Сансонеа и Роберта Соријана - за укупно 14.

Било је и јефтинијих трансфера, Матија Бани је стигао из Кјева за 3 милиона евра, док су Данило (Удинезе), Сафир Тајдер (Монтреал) и Орџи Оквонкво (Монтреал) дошли као слободни играчи без обештећења, док се у наредним данима очекује и званична промоција Јапанца.

Како преносе италијански медији, Такехиро Томијашу (20) из Сент-Трудена појачаће Болоњу за 7 милиона евра, а тај трансфер је одложен због учешћа Јапана на Копа Америка.

Овај фудбалер игра на месту штопера и означен је као велики потенцијал, док остаје да се види да ли је Болоња његовим доласком завршила "операцију појачања" за ово лето, или ће наставити да троши као и до сада како би направила екипу за Европу.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар