Bolonja se "otvorila", Miha potrošio već 34 miliona!

Kada je s onakvom ekipom napravio čuda, šta će tek sad biti. . . ?!

Fudbal 28.06.2019 | 08:21
Bolonja se "otvorila", Miha potrošio već 34 miliona!
Bolonja zaista "puca" na visoko!

Nakon što je Siniša Mihajlović sačuvao tim sa severa Italije u najvišem rangu tražio je garancije da će klub zaista biti ambiciozan u narednoj sezoni, a već sada se to u praksi pokazuje kao istinito pošto su ovog leta potrošili već 34 miliona evra.

Bolonja je dovela Rikarda Orsolinija iz Juventusa za 15 miliona, dok je u Italiju iz Španije vratila i dvojac Viljareala - Nikolu Sansonea i Roberta Sorijana - za ukupno 14.

Bilo je i jeftinijih transfera, Matija Bani je stigao iz Kjeva za 3 miliona evra, dok su Danilo (Udineze), Safir Tajder (Montreal) i Ordži Okvonkvo (Montreal) došli kao slobodni igrači bez obeštećenja, dok se u narednim danima očekuje i zvanična promocija Japanca.

Kako prenose italijanski mediji, Takehiro Tomijašu (20) iz Sent-Trudena pojačaće Bolonju za 7 miliona evra, a taj transfer je odložen zbog učešća Japana na Kopa Amerika.

Ovaj fudbaler igra na mestu štopera i označen je kao veliki potencijal, dok ostaje da se vidi da li je Bolonja njegovim dolaskom završila "operaciju pojačanja" za ovo leto, ili će nastaviti da troši kao i do sada kako bi napravila ekipu za Evropu.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar