Посљедња четири дана...

Реал тражи 50. 000. 000, Ковачић хоће само Челси! После тога Плавци неће моћи да доводе играче. . .

Фудбал 27.06.2019 | 09:22
Посљедња четири дана...
Неко би рекао: сива зона. Илити: рупа у закону. Званично, Челси у два прелазна рока не може да доводи играче због кршења Фифиних прописа приликом довођења малолетника. Цака је међутим у томе што Фифа за почетак прелазног рока узима 1. јул. А Премијер лиге је, кад је решила да га прошле сезоне оконча пре почетка сезоне, померила почетак на јун. Челси дакле има четири дана. Последња четири дана да откупи Матеа Ковачића од Реала.

Краљевски клуб је, наводи угледна Марка, већ испоставио цену. Коштаће хрватски интернационалац округло 50.000.000 евра. Узми или остави понуда на столу. С обзиром да Плавцу немају превише времена да се разлете по тржишту делује да ће поклећи. У кратком року тешко ће упецати нешто боље. А Матео је могао да чека Интер и Милан, али је инсистирао само на Челсију. Лепо му је прошле сезоне било на позајмици на Стамфорду.

Око обештећења су се наводно већ сагласили. Марка чак наводи и да је Френк Лампард аминовао долазак Ковачића, мада острвски медији нису тако сигурни да ће Челсијева легенда заиста и бити наследник Мауриција Сарија на клупи.

Марка нема ни најмању дилему. Тврди чак да је сасвим могуће да се трансфер озваничи у наредних неколико сати. Матео Ковачић ће бити Челсијев. Само још последни детаљи да се испеглају. Ковачић ће постати најскупљи играч у историји хрватског фудбала.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар