Posljednja četiri dana...

Real traži 50. 000. 000, Kovačić hoće samo Čelsi! Posle toga Plavci neće moći da dovode igrače. . .

Fudbal 27.06.2019 | 09:22
Posljednja četiri dana...
Neko bi rekao: siva zona. Iliti: rupa u zakonu. Zvanično, Čelsi u dva prelazna roka ne može da dovodi igrače zbog kršenja Fifinih propisa prilikom dovođenja maloletnika. Caka je međutim u tome što Fifa za početak prelaznog roka uzima 1. jul. A Premijer lige je, kad je rešila da ga prošle sezone okonča pre početka sezone, pomerila početak na jun. Čelsi dakle ima četiri dana. Poslednja četiri dana da otkupi Matea Kovačića od Reala.

Kraljevski klub je, navodi ugledna Marka, već ispostavio cenu. Koštaće hrvatski internacionalac okruglo 50.000.000 evra. Uzmi ili ostavi ponuda na stolu. S obzirom da Plavcu nemaju previše vremena da se razlete po tržištu deluje da će pokleći. U kratkom roku teško će upecati nešto bolje. A Mateo je mogao da čeka Inter i Milan, ali je insistirao samo na Čelsiju. Lepo mu je prošle sezone bilo na pozajmici na Stamfordu.

Oko obeštećenja su se navodno već saglasili. Marka čak navodi i da je Frenk Lampard aminovao dolazak Kovačića, mada ostrvski mediji nisu tako sigurni da će Čelsijeva legenda zaista i biti naslednik Mauricija Sarija na klupi.

Marka nema ni najmanju dilemu. Tvrdi čak da je sasvim moguće da se transfer ozvaniči u narednih nekoliko sati. Mateo Kovačić će biti Čelsijev. Samo još posledni detalji da se ispeglaju. Kovačić će postati najskuplji igrač u istoriji hrvatskog fudbala.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar