Колумбијски плес под Везувом?!

Чека се "миг" Реала! Хамес Родригез жели у Наполи. Наполи жели да га доведе. Али, пита се Реал Мадрид. Ево и колика би му плата била.

Фудбал 25.06.2019 | 19:24
Колумбијски плес под Везувом?!
Колумбијски плејмејкер је на добром путу да постане нови играч Наполија и да поново сарађује са тренером Карлом Анћелотијем.

Њих двојица су својевремено заједно били у Реал Мадриду, клубу чији је Родригез играч и који се и пита за овај трансфер. А сарађивали су (кратко) и у Бајерну, пре него што је Анћелоти добио отказ септембра 2017. године.

Жеља Хамеса (или Џејмса) Родригеза није спорна. Није спорно ни да је Наполи и те како заинтересован, тачније Карло Анћелоти. Италијански медији наводе да преговори иду у добром правцу, односно оном који жели клуб из Напуља.

Родригез је тренутно са својом репрезентацијом на Копа Америка.

"Тренутно сам фокусиран на ово такмичење и репрезентацију. И даље не знам где ћу играти наредне сезоне. Одлука је на Реалу, не на мени", каже овај 27-годишњи фудбалер, који је претходне две сезоне био на позајмици у минхенском Бајерну, који није био спреман да откупи његов уговор за 42 милиона евра.

На инсистирање новинара и стална запиткивања о Наполију, Родригез је дао овакав одговор: "Мој италијански је прилично лош".

После Светског првенства у Бразилу 2014. године, Родригез је потписао уговор са Реалом на 90 милиона евра. Али, самим тим што је последње две сезоње био на позајмици у Бајерну јасно говоре о томе какав му је статус у клубу из Мадрида.

Каже и да још није разговарао са тренером Реала Зинедином Зиданом са којим је у лошим односима још откако га је Француз изоставио из тима у финалу Лиге европских шампиона у сезони 2016/17. Та љутња га је и одвела на позајмицу у Бајерн.

Италијани пишу да би Родригез могао да најпре дође на позајмицу (10 милиона евра), али уз опцију да потом откупи његов уговор на крају сезоне 2019/20. за 40 милиона евра.

Ако се обистине ове информације, остаће му само да нађе професора за италијански језик... 

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар