Томане Звездин, чекају се папири из Тонделе!

Португалца с великим нестрпљењем ишћекују у табору српског шампиона.

Фудбал 25.06.2019 | 08:57
Томане Звездин, чекају се папири из Тонделе!
Шпански везиста Хосе Алберто Кањас је на прагу Црвене звезде, а нападач Тонделе Томане чини се још ближе. Како сазнаје МОЗЗАРТ Спорт, преговори са брзоногим нападачем би требало да буду окончани већ сутра, а једину препреку у овом тренутку представља компликована папирологија која треба да стигне из португалског клуба, с обзиром у Тондели без разлога одуговлаче реализацију посла.

Можда је затајила администрација у овом португалском клубу, али то ни у најмањој не би требало да утиче на реализацију посла. Црвена звезда је утаначила све детаље са Португалцима, док је са Томанеомпостигнут лични договор још пре месец дана.

Ипак, у Црвеној звезди још не желе да потврде да је посао готов, како не би измалерисали преговоре, пошто им је неколико трансфера, попут оног са Алексом Галвезом, пропало у последњи час.

Као што сте већ могли да прочитате, Црвена звезда ће Тондели на име обештећења уплатити 800.000 евра, а та сума би требало да буде исплаћема у три рате. Његовом досадашњем клубу припашће 50 посто новца, док 40 процената иде на адресу Гимараеша, а 10 посто Аруки.

Томанеа у Аустрији чекају са великим нестрпљењем, пошто се након одлазака Јовељића и Павкова напад српског шампиона свео само на Ричмонда Боаћија и Николу Крстовића.

Португалац би у Звездину базу могао да стигне у увертири најважнијег меча на припремама са Зенитом, где би потом окршај са руским шампионом на Ред Бул Арени у Салцбургу посматрао у друштву челника српског шампиона.

Томане је прошле сезоне постигао 14 голова и забележио шест асистенција на 34 утакмице у првенству и Лига купу Португалије, док је сезону раније девет пута тресао мрежу ривала. Верује се да ће бити велико појачање за напад Црвене звезде у предстојећим европским квалификацијама.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар