Tomane Zvezdin, čekaju se papiri iz Tondele!

Portugalca s velikim nestrpljenjem išćekuju u taboru srpskog šampiona.

Fudbal 25.06.2019 | 08:57
Tomane Zvezdin, čekaju se papiri iz Tondele!
Španski vezista Hose Alberto Kanjas je na pragu Crvene zvezde, a napadač Tondele Tomane čini se još bliže. Kako saznaje MOZZART Sport, pregovori sa brzonogim napadačem bi trebalo da budu okončani već sutra, a jedinu prepreku u ovom trenutku predstavlja komplikovana papirologija koja treba da stigne iz portugalskog kluba, s obzirom u Tondeli bez razloga odugovlače realizaciju posla.

Možda je zatajila administracija u ovom portugalskom klubu, ali to ni u najmanjoj ne bi trebalo da utiče na realizaciju posla. Crvena zvezda je utanačila sve detalje sa Portugalcima, dok je sa Tomaneompostignut lični dogovor još pre mesec dana.

Ipak, u Crvenoj zvezdi još ne žele da potvrde da je posao gotov, kako ne bi izmalerisali pregovore, pošto im je nekoliko transfera, poput onog sa Aleksom Galvezom, propalo u poslednji čas.

Kao što ste već mogli da pročitate, Crvena zvezda će Tondeli na ime obeštećenja uplatiti 800.000 evra, a ta suma bi trebalo da bude isplaćema u tri rate. Njegovom dosadašnjem klubu pripašće 50 posto novca, dok 40 procenata ide na adresu Gimaraeša, a 10 posto Aruki.

Tomanea u Austriji čekaju sa velikim nestrpljenjem, pošto se nakon odlazaka Joveljića i Pavkova napad srpskog šampiona sveo samo na Ričmonda Boaćija i Nikolu Krstovića.

Portugalac bi u Zvezdinu bazu mogao da stigne u uvertiri najvažnijeg meča na pripremama sa Zenitom, gde bi potom okršaj sa ruskim šampionom na Red Bul Areni u Salcburgu posmatrao u društvu čelnika srpskog šampiona.

Tomane je prošle sezone postigao 14 golova i zabeležio šest asistencija na 34 utakmice u prvenstvu i Liga kupu Portugalije, dok je sezonu ranije devet puta tresao mrežu rivala. Veruje se da će biti veliko pojačanje za napad Crvene zvezde u predstojećim evropskim kvalifikacijama.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar