Партизан и Сума - нови почетак: Све је на мени!

Гвинејац се вратио међу црно-беле и покушава да се наметне Сави Милошевићу.

Фудбал 24.06.2019 | 10:00
Партизан и Сума - нови почетак: Све је на мени!
У Партизан је стигао као играч за кога су црно-бели дали велики новац и дочекан је у Хумској са подједнако великим очекивањима. Међутим, његова прва епизода у клубу није протекла како је било планирано, па прошле године отишао на позајмицу у Макаби Хаифу.

Под вођством тренера Саве Милошевића, Гвинејац је овог јуна добио још једну шансу да се покаже и докаже стручном штабу. Уврштен је на списак путника на припреме на Златибору и тамо је у разговору за ТВ Партизан говорио о свом новом почетку.

"Сада је друга прича, прошле сезоне је било ствари које нису ишле према очекивањима, али сада је ситуација боља, као и ја. Све иде на боље и боље", рекао је он.

Сума је рекао да би у новој епизоди у Хумској волео да игра на својој основној позицији, уз објашњење да за то није имао прилику ни у Партизану ни у Макабију, за који је одиграо само шест утакмица.

"Две године сам играо на другачијем месту од онога на којем сам играо претходних неколико година. Знам да ту могу много боље".

Одлуком Саве Милошевића, екипа је пре одласка на припреме претрпела значајне промене.

"Нова група играча је са нама. Има младих играча, тим је другачији од прошле сезоне. Млади играчи јако тренирају, имају нешто добро да понуде клубу".

Уз поруку да су га навијачи добро прихватили, Сума је рекао да је свестан очекивања.

"Мислим да људи воле оно што виде. Ако виде доброг играча, фер је да му то дају до знања. Када ти дају позитивне коментаре, лако је узвратити добрим играма. Навијачи ме подржавају и сада је на мени".

Погледајте Сумин интервју за ТВ Партизан, у којем је открио и да воли да чита љубавне романе и да гледа љубавне филмове, док му не пријају приче о америчким ганстерима.



Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар