Partizan i Suma - novi početak: Sve je na meni!

Gvinejac se vratio među crno-bele i pokušava da se nametne Savi Miloševiću.

Fudbal 24.06.2019 | 10:00
Partizan i Suma - novi početak: Sve je na meni!
U Partizan je stigao kao igrač za koga su crno-beli dali veliki novac i dočekan je u Humskoj sa podjednako velikim očekivanjima. Međutim, njegova prva epizoda u klubu nije protekla kako je bilo planirano, pa prošle godine otišao na pozajmicu u Makabi Haifu.

Pod vođstvom trenera Save Miloševića, Gvinejac je ovog juna dobio još jednu šansu da se pokaže i dokaže stručnom štabu. Uvršten je na spisak putnika na pripreme na Zlatiboru i tamo je u razgovoru za TV Partizan govorio o svom novom početku.

"Sada je druga priča, prošle sezone je bilo stvari koje nisu išle prema očekivanjima, ali sada je situacija bolja, kao i ja. Sve ide na bolje i bolje", rekao je on.

Suma je rekao da bi u novoj epizodi u Humskoj voleo da igra na svojoj osnovnoj poziciji, uz objašnjenje da za to nije imao priliku ni u Partizanu ni u Makabiju, za koji je odigrao samo šest utakmica.

"Dve godine sam igrao na drugačijem mestu od onoga na kojem sam igrao prethodnih nekoliko godina. Znam da tu mogu mnogo bolje".

Odlukom Save Miloševića, ekipa je pre odlaska na pripreme pretrpela značajne promene.

"Nova grupa igrača je sa nama. Ima mladih igrača, tim je drugačiji od prošle sezone. Mladi igrači jako treniraju, imaju nešto dobro da ponude klubu".

Uz poruku da su ga navijači dobro prihvatili, Suma je rekao da je svestan očekivanja.

"Mislim da ljudi vole ono što vide. Ako vide dobrog igrača, fer je da mu to daju do znanja. Kada ti daju pozitivne komentare, lako je uzvratiti dobrim igrama. Navijači me podržavaju i sada je na meni".

Pogledajte Sumin intervju za TV Partizan, u kojem je otkrio i da voli da čita ljubavne romane i da gleda ljubavne filmove, dok mu ne prijaju priče o američkim gansterima.



Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar