Телефонски разговор Ванде и Контеа и дефинитивни пораз!

Икарди мора да иде! Интер у борби “прса у прса“ с Атлетиком за Пепеа! Антонио Конте ни да чује о останку Аргентинца, Неразури се спремају за готово сензационалан трансфер.

Фудбал 23.06.2019 | 23:30
Телефонски разговор Ванде и Контеа и дефинитивни пораз!
Вишемесечна драма у Интеровој свлачионици коначно би могла да се разреши онако како се и очекивало - Мауро Икарди ће напустити клуб у којем је готово преко ноћи прешао пут од капитена и хероја клуба, до најомраженијег лика у црно-плавом дресу!

На Чизми је овог јутра осванула вест која би могла да послужи уједно и као закључак ове нимало пријатне ситуације. Ванда Нара је недавно лично ступила у контакт с новим тренером Интера Антонијем Контеом у намери да пронађе излазно решење и помириле зараћене стране. Нара је у телефонском разговору који није трајао дуго објаснила Контеу да је изабраник њеног срца спреман да се потпуно и безусловно стави на располагање екипи, чак и да почне с дна лествице. Лепо сложена прича није много дотакла Контеа, који је остао доследан својим убеђењима и само кратко одговорио: “Не, хвала“.

Антонио Конте је у само две речи Ванди Нари ставио до знања да је причињена штета огромна и непоправљива и да Мауро Икарди мора да оде! Баш као што је учинио у случају Дијега Косте током мандата у Челсију, Конте по хитном поступку жели да избаци „уљеза“ из свлачионице и гради међуљудске односе на здравим темељима. Свима у клубу је јасно да је оваквој Икардијевој позицији значајно допринела и Нара јер се мешала у ствари које су далеко изван њеног домашаја, као и што је обрлатила Максија Лопеза, када га је преварила управо с Икардијем. Све то, уз претеране захтеве када је у питању нови уговор аргентинског нападача, довели су до тога да ситуација ескалира у овом смеру...

Интер ће Икардија продати у најскоријем року, а два угледна француска листа Франс Фудбал и Екип доносе готово сензационалну вест – Неразури ће водити битку “прса у прса“ с мадридским Атлетиком за Николу Пепеа!

Вихорни офанзивац је месецима врло тражена роба на тржишту, јер су за његове услуге заинтересовани и Ливерпул и Манчестер јунајтед. Чак је и Бајерн био у причи, али је минхенски гигант одустао од куповине јер је Лил захтевао превише новца, негде око 80.000.000 евра.

Сада се интензивно пише о дуелу миланског и мадридског клуба за Пепеа. Наводно, Интер је још прошлог месеца доставио Лилу понуду на 60.000.000 евра, а сада је спреман да у комбинацији с разним бонусима и клаузулама подигне суму на чак 90.000.000 евра.

Не треба заборавити да је Атлетико паралелно заинтересован и за Икардија, а да је Дијего Симеоне жели свог сународника у Мадриду. Интер у овом тренутку нема новац да се уопште упусти у трку за Пепеа, поготово јер до 30. јуна мора да пронађе још око 25.000.000 евра да би се намирила дуговања према финансијском фер-плеју, али би се с Икардијевом продајом стање у каси променило. Додуше, ако би Пепе био прва мета, онда би то значило да је Интер одустао од куповине Ромелуа Лукакуа, с којим је наводно постигнут договор о личној сарадњи и плата од 200.000 евра недељно. Манчестер јунајтед и даље чека понуду од бар 75.000.000 евра, али Интер се још не оглашава.

Много је опција и могућности, сада чекамо расплет...

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар