Telefonski razgovor Vande i Kontea i definitivni poraz!

Ikardi mora da ide! Inter u borbi “prsa u prsa“ s Atletikom za Pepea! Antonio Konte ni da čuje o ostanku Argentinca, Nerazuri se spremaju za gotovo senzacionalan transfer.

Fudbal 23.06.2019 | 23:30
Telefonski razgovor Vande i Kontea i definitivni poraz!
Višemesečna drama u Interovoj svlačionici konačno bi mogla da se razreši onako kako se i očekivalo - Mauro Ikardi će napustiti klub u kojem je gotovo preko noći prešao put od kapitena i heroja kluba, do najomraženijeg lika u crno-plavom dresu!

Na Čizmi je ovog jutra osvanula vest koja bi mogla da posluži ujedno i kao zaključak ove nimalo prijatne situacije. Vanda Nara je nedavno lično stupila u kontakt s novim trenerom Intera Antonijem Konteom u nameri da pronađe izlazno rešenje i pomirile zaraćene strane. Nara je u telefonskom razgovoru koji nije trajao dugo objasnila Konteu da je izabranik njenog srca spreman da se potpuno i bezuslovno stavi na raspolaganje ekipi, čak i da počne s dna lestvice. Lepo složena priča nije mnogo dotakla Kontea, koji je ostao dosledan svojim ubeđenjima i samo kratko odgovorio: “Ne, hvala“.

Antonio Konte je u samo dve reči Vandi Nari stavio do znanja da je pričinjena šteta ogromna i nepopravljiva i da Mauro Ikardi mora da ode! Baš kao što je učinio u slučaju Dijega Koste tokom mandata u Čelsiju, Konte po hitnom postupku želi da izbaci „uljeza“ iz svlačionice i gradi međuljudske odnose na zdravim temeljima. Svima u klubu je jasno da je ovakvoj Ikardijevoj poziciji značajno doprinela i Nara jer se mešala u stvari koje su daleko izvan njenog domašaja, kao i što je obrlatila Maksija Lopeza, kada ga je prevarila upravo s Ikardijem. Sve to, uz preterane zahteve kada je u pitanju novi ugovor argentinskog napadača, doveli su do toga da situacija eskalira u ovom smeru...

Inter će Ikardija prodati u najskorijem roku, a dva ugledna francuska lista Frans Fudbal i Ekip donose gotovo senzacionalnu vest – Nerazuri će voditi bitku “prsa u prsa“ s madridskim Atletikom za Nikolu Pepea!

Vihorni ofanzivac je mesecima vrlo tražena roba na tržištu, jer su za njegove usluge zainteresovani i Liverpul i Mančester junajted. Čak je i Bajern bio u priči, ali je minhenski gigant odustao od kupovine jer je Lil zahtevao previše novca, negde oko 80.000.000 evra.

Sada se intenzivno piše o duelu milanskog i madridskog kluba za Pepea. Navodno, Inter je još prošlog meseca dostavio Lilu ponudu na 60.000.000 evra, a sada je spreman da u kombinaciji s raznim bonusima i klauzulama podigne sumu na čak 90.000.000 evra.

Ne treba zaboraviti da je Atletiko paralelno zainteresovan i za Ikardija, a da je Dijego Simeone želi svog sunarodnika u Madridu. Inter u ovom trenutku nema novac da se uopšte upusti u trku za Pepea, pogotovo jer do 30. juna mora da pronađe još oko 25.000.000 evra da bi se namirila dugovanja prema finansijskom fer-pleju, ali bi se s Ikardijevom prodajom stanje u kasi promenilo. Doduše, ako bi Pepe bio prva meta, onda bi to značilo da je Inter odustao od kupovine Romelua Lukakua, s kojim je navodno postignut dogovor o ličnoj saradnji i plata od 200.000 evra nedeljno. Mančester junajted i dalje čeka ponudu od bar 75.000.000 evra, ali Inter se još ne oglašava.

Mnogo je opcija i mogućnosti, sada čekamo rasplet...

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar