Опет ИЗДАО Партизан и Гробаре! Милановић у ЗВЕЗДИ?

Овај навијачки "грех", који у Србији важи за највећи, му црно-бели више никада неће опростити. Један од најбољих ватерполиста света и трофејни тренер, Игор Милановић, долази у Црвену звезду, јавља "Спорт клуб".

Остали спортови 23.06.2019 | 22:15
Опет ИЗДАО Партизан и Гробаре! Милановић у ЗВЕЗДИ?
Игор Милановић преузима Црвену звезду! Велико појачање за црвено-беле...

Навијачи Партизана опростили су својевремено Игору Милановићу што је носио капицу Црвене звезде и тако јој донео две узастопне титуле почетком деведесетих година прошлог века.

Милановић је затим с пуно успеха радио као први тренер у ВК Партизан, с којим је 2011. године донео титулу првака Европе.

Касније је постао шеф стручног штаба свих категорија црно-белих, да би се 2014. преселио у Про Реко и освојио још једну титулу првака Старог континента.

Сада је на корак од клупе Црвене звезде, сазнаје "Спорт клуб"!

Трофејни ватерполиста и тренер је последњих година радио у Турској, где је водио Галатасарај.

У клупској каријери бранио је боје Партизана, Роме, Црвене звезде, Младости, Будванске ривијере и Каталуње. Као тренер водио је Студент, Партизан, Про Реко и Галатасарај.

Бивши ватерполиста и тренер Партизана Игор Милановић преузеће клупу Црвене звезде, пише Спорт Клуб. Након што је Дејан Савић у децембру прошле године поднео неопозиву оставку на место тренера Црвене звезде, црвено-бели трагају за новим решењем на клупи.

Двоструки олимпијски и светски шампион је тренерску каријеру почео у Студенту, а у јуну 2009. године изабран је за првог тренера Партизана, са којим је освојио Евролигу у сезони 2010/2011.

Милановић се 2012. повукао са места првог тренера Партизана и постао је шеф стручног штаба за све категорије црно-белих. Од 2014. године радио је као тренер Про Река, са којим је освојио Лигу шампиона, првенство и Куп Италије у сезони 2014/2015.

Пре Црвене звезде водио је и турски Галатасарај.

Као играч одиграо је 349 утакмица за југословенску репрезентацију и постигао 540 голова. У клупској каријери бранио је боје Партизана, Роме, Црвене звезде, Младости, Будванске ривијере и Каталуње.

Извор: мондо.рс/моззартспорт

ФОТО: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар