Opet IZDAO Partizan i Grobare! Milanović u ZVEZDI?

Ovaj navijački "greh", koji u Srbiji važi za najveći, mu crno-beli više nikada neće oprostiti. Jedan od najboljih vaterpolista sveta i trofejni trener, Igor Milanović, dolazi u Crvenu zvezdu, javlja "Sport klub".

Ostali sportovi 23.06.2019 | 22:15
Opet IZDAO Partizan i Grobare! Milanović u ZVEZDI?
Igor Milanović preuzima Crvenu zvezdu! Veliko pojačanje za crveno-bele...

Navijači Partizana oprostili su svojevremeno Igoru Milanoviću što je nosio kapicu Crvene zvezde i tako joj doneo dve uzastopne titule početkom devedesetih godina prošlog veka.

Milanović je zatim s puno uspeha radio kao prvi trener u VK Partizan, s kojim je 2011. godine doneo titulu prvaka Evrope.

Kasnije je postao šef stručnog štaba svih kategorija crno-belih, da bi se 2014. preselio u Pro Reko i osvojio još jednu titulu prvaka Starog kontinenta.

Sada je na korak od klupe Crvene zvezde, saznaje "Sport klub"!

Trofejni vaterpolista i trener je poslednjih godina radio u Turskoj, gde je vodio Galatasaraj.

U klupskoj karijeri branio je boje Partizana, Rome, Crvene zvezde, Mladosti, Budvanske rivijere i Katalunje. Kao trener vodio je Student, Partizan, Pro Reko i Galatasaraj.

Bivši vaterpolista i trener Partizana Igor Milanović preuzeće klupu Crvene zvezde, piše Sport Klub. Nakon što je Dejan Savić u decembru prošle godine podneo neopozivu ostavku na mesto trenera Crvene zvezde, crveno-beli tragaju za novim rešenjem na klupi.

Dvostruki olimpijski i svetski šampion je trenersku karijeru počeo u Studentu, a u junu 2009. godine izabran je za prvog trenera Partizana, sa kojim je osvojio Evroligu u sezoni 2010/2011.

Milanović se 2012. povukao sa mesta prvog trenera Partizana i postao je šef stručnog štaba za sve kategorije crno-belih. Od 2014. godine radio je kao trener Pro Reka, sa kojim je osvojio Ligu šampiona, prvenstvo i Kup Italije u sezoni 2014/2015.

Pre Crvene zvezde vodio je i turski Galatasaraj.

Kao igrač odigrao je 349 utakmica za jugoslovensku reprezentaciju i postigao 540 golova. U klupskoj karijeri branio je boje Partizana, Rome, Crvene zvezde, Mladosti, Budvanske rivijere i Katalunje.

Izvor: mondo.rs/mozzartsport

FOTO: MN Press

Komentari / 0

Ostavite komentar