Савић: Други дио НЕ СМИЈЕ да се понови сутра!

Селектор "делфина" упозорио је своје играче да нема опуштања и да игра у другом полувремену против Аустралије, када су се само мало опустили, не сме да се понови у финалу Светске лиге.

Остали спортови 22.06.2019 | 18:44
Савић: Други дио НЕ СМИЈЕ да се понови сутра!
Навикли смо од Дејана Савића да је опрезан и када смо сви усхићени!

Србија се пласирала у финале Светске лиге савладавши неугодне Аустралијанце и то солидном разликом (16:11), али селектор "делфина" никада не набацује осмех док све није завршено, а то је у његовом случају док злато не засија око врата.

Не жели да се његови играчи опуштају и заносе после пласмана у финале, чак ни када је победа извојевана, како се нама чини, без веће муке...

"Сам почетак је био онако како смо прижељкивали и како смо се договорали. Ушли смо после у беспотребну нервозу и дозволили Аустралијанцима да се приближе, направили су нам малу пометњу у одбрани...", казао је Дејан Савић и онда значајније нагласио.

"Дефинитивно морамо да се консолидујемо, да видимо са играчима шта се догодило. Овакав други део утакмице не сме да се догоди сутра...".

Ако узмете у обзир замор, да ли више желите Хрватску од Шпаније?

"Не, свеједно је, кондиција нема везе, како је нама тако и другима", казао је Дејан Савић од кога смо навикли да никада не прави алибије унапред, а нећемо погрешити ако кажемо да би многи тренери могли да науче од њега.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар