Savić: Drugi dio NE SMIJE da se ponovi sutra!

Selektor "delfina" upozorio je svoje igrače da nema opuštanja i da igra u drugom poluvremenu protiv Australije, kada su se samo malo opustili, ne sme da se ponovi u finalu Svetske lige.

Ostali sportovi 22.06.2019 | 18:44
Savić: Drugi dio NE SMIJE da se ponovi sutra!
Navikli smo od Dejana Savića da je oprezan i kada smo svi ushićeni!

Srbija se plasirala u finale Svetske lige savladavši neugodne Australijance i to solidnom razlikom (16:11), ali selektor "delfina" nikada ne nabacuje osmeh dok sve nije završeno, a to je u njegovom slučaju dok zlato ne zasija oko vrata.

Ne želi da se njegovi igrači opuštaju i zanose posle plasmana u finale, čak ni kada je pobeda izvojevana, kako se nama čini, bez veće muke...

"Sam početak je bio onako kako smo priželjkivali i kako smo se dogovorali. Ušli smo posle u bespotrebnu nervozu i dozvolili Australijancima da se približe, napravili su nam malu pometnju u odbrani...", kazao je Dejan Savić i onda značajnije naglasio.

"Definitivno moramo da se konsolidujemo, da vidimo sa igračima šta se dogodilo. Ovakav drugi deo utakmice ne sme da se dogodi sutra...".

Ako uzmete u obzir zamor, da li više želite Hrvatsku od Španije?

"Ne, svejedno je, kondicija nema veze, kako je nama tako i drugima", kazao je Dejan Savić od koga smo navikli da nikada ne pravi alibije unapred, a nećemo pogrešiti ako kažemo da bi mnogi treneri mogli da nauče od njega.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar