Вијест из Литваније: Зенит у Евролиги!

Биће озваничено ускоро. . .

Кошарка 22.06.2019 | 21:44
Вијест из Литваније: Зенит у Евролиги!
Кошаркашки клуб Зенит из Санктпетербурга биће последњи, осамнаести учесник Евролиге за сезону 2019/20, тврди литвански новинар Ерикас Кирвелаитис, а преноси специјализовани портал Спортандо.

Према тврдњама извора из земље кошарке, одлука о Зенитовом укључењу у Евролигу биће озваничена ускоро! Наводно, то ће бити после 27. јуна. Ако је ова информација тачна, то значи да ће Партизан остати без специјалне позивнице која се толико чекала у Хумској 1, пошто ће она бити прослеђена директно у Санкт Петербургу.

Последњих дана се доста шушкало о томе да је Зенит један од главних кандидата за специјалну позитвницу уз Уникс из Казања, литвански Ритас и Партизан, па има смисла да у Литванији знају нешто више на ту тему.

Зенит се дуго бори за позив Евролиге и чини се да је овог пута успео да испуни финансијске захтеве елитног такмичења, па ће ући у пробрано друштво од 18 клубова.

Подсетимо, Зенит је пре само неколико дана ангажовао дојучерашњег играча Партизана Алекса Ренфроа, а из клуба се најављује амбициозни пројекат за будућност. 

Извор: моззартспорт

Фото: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар