Демантовали развод

Након писања медија да се познати холивудски пар разводи, глумац Ештон Кучер и глумица Мила Кунис потврдили су писање таблоида у видео-снимку који је глумац објавио на свом Инстаграм профилу.

Забава 22.06.2019 | 14:38
Демантовали развод
Њих двоје су у шаљивом тону одговорили на гласине о разводу које су се нашле на насловној страни америчког таблоида Ин Тач Викли (Ин Тоуцх Wееклy).

"Надам се да се таблоид 'ИнТач' забавља продајом ове недеље. Можда ће следеће недеље да напишу како моја супруга чека близанце. По трећи пут, али ко броји", написао је Кучер у наслову поста у којем је означио и таблоид.

У видео-снимку Ештон вози аутомобил, док Мила на сувозачевом месту држи мобилни телефон и показује насловну страну таблоида који је објавио да се пар разводи.

"Душо, шта се дешава?", питао је Ештон Милу. Мила је му је у том тренутку показала спорну насловну страну на телефону и рекла како је међу њима готово. Након тога пар је наставио да исмејава насловну страну таблоида питајући једно друго "Шта ћемо сада?".

Пар је демантовао и вест да су Мили припала деца.

Ештон Кучер и Мила Кунис у браку су од 2015. године. Имају двоје деце, девојчицу Вајат Изабел и дечака Димитрија Портвуда.

Иначе, ово није први пут да таблоиди разводе Ештона и Милу, али је пар тек сада одлучио да реагује и демантује гласине.

Коментари / 0

Оставите коментар