Demantovali razvod

Nakon pisanja medija da se poznati holivudski par razvodi, glumac Ešton Kučer i glumica Mila Kunis potvrdili su pisanje tabloida u video-snimku koji je glumac objavio na svom Instagram profilu.

Zabava 22.06.2019 | 14:38
Demantovali razvod
Njih dvoje su u šaljivom tonu odgovorili na glasine o razvodu koje su se našle na naslovnoj strani američkog tabloida In Tač Vikli (In Touch Weekly).

"Nadam se da se tabloid 'InTač' zabavlja prodajom ove nedelje. Možda će sledeće nedelje da napišu kako moja supruga čeka blizance. Po treći put, ali ko broji", napisao je Kučer u naslovu posta u kojem je označio i tabloid.

U video-snimku Ešton vozi automobil, dok Mila na suvozačevom mestu drži mobilni telefon i pokazuje naslovnu stranu tabloida koji je objavio da se par razvodi.

"Dušo, šta se dešava?", pitao je Ešton Milu. Mila je mu je u tom trenutku pokazala spornu naslovnu stranu na telefonu i rekla kako je među njima gotovo. Nakon toga par je nastavio da ismejava naslovnu stranu tabloida pitajući jedno drugo "Šta ćemo sada?".

Par je demantovao i vest da su Mili pripala deca.

Ešton Kučer i Mila Kunis u braku su od 2015. godine. Imaju dvoje dece, devojčicu Vajat Izabel i dečaka Dimitrija Portvuda.

Inače, ovo nije prvi put da tabloidi razvode Eštona i Milu, ali je par tek sada odlučio da reaguje i demantuje glasine.

Komentari / 0

Ostavite komentar