Врањеш потписао за АЕК!

Вратио сам се кући! Бањалучанин Огњен Врањеш потписао је у петак уговор са атинским АЕК-ом.

Фудбал 22.06.2019 | 08:42
Врањеш потписао за АЕК!
У питању је позајмица из Андерлехта, али некадашњи репрезентативац Босне и Херцеговине у друштву свог брата и менаџера Стојана Врањеша, није крио одушевљење што се послије "неславне" епизоде у бриселском тиму, вратио у Атину.

"Вратио сам се кући и испунио свој сан. Мој однос са АЕК-ом биће љубавна афера која ће трајати до краја живота", изјавио је некадашњи дефанзивац Борац из Бањалуке.

Врањеш је потом заједно са техничким директором АЕК-а Ником Либералопулосом посјетио и трофејну собу атинског клуба, а у наредној сезони шампионата Грчке носиће жуто-црни дрес са бројем 21.

Прошлог љета је управо из грчког клуба прешао у Андерлехт за суму од 3.5 милиона евра, али је због ванфудбалских скандала одиграо само 14 мечева за белгијски тим.

Осим тога, због тетоваже четничког војводе из Другог свјетског рата Момчила Ђујића, јавне подршке хулиганима из атинског АЕК-а, као и цијели скандал са београдском пјевачицом Јеленом Карлеушом, "кумовали" су његовим одстрањивањем из селекције БиХ, али и бриселског клуба.

Ипак, сад кад се вратио у АЕК, поручио је да је потпуно спреман за најбоље партије у каријери.

Извор: мондо.ба

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Дуле

22.06.2019 07:40

Ајде видицу

ОДГОВОРИТЕ