Vranješ potpisao za AEK!

Vratio sam se kući! Banjalučanin Ognjen Vranješ potpisao je u petak ugovor sa atinskim AEK-om.

Fudbal 22.06.2019 | 08:42
Vranješ potpisao za AEK!
U pitanju je pozajmica iz Anderlehta, ali nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine u društvu svog brata i menadžera Stojana Vranješa, nije krio oduševljenje što se poslije "neslavne" epizode u briselskom timu, vratio u Atinu.

"Vratio sam se kući i ispunio svoj san. Moj odnos sa AEK-om biće ljubavna afera koja će trajati do kraja života", izjavio je nekadašnji defanzivac Borac iz Banjaluke.

Vranješ je potom zajedno sa tehničkim direktorom AEK-a Nikom Liberalopulosom posjetio i trofejnu sobu atinskog kluba, a u narednoj sezoni šampionata Grčke nosiće žuto-crni dres sa brojem 21.

Prošlog ljeta je upravo iz grčkog kluba prešao u Anderleht za sumu od 3.5 miliona evra, ali je zbog vanfudbalskih skandala odigrao samo 14 mečeva za belgijski tim.

Osim toga, zbog tetovaže četničkog vojvode iz Drugog svjetskog rata Momčila Đujića, javne podrške huliganima iz atinskog AEK-a, kao i cijeli skandal sa beogradskom pjevačicom Jelenom Karleušom, "kumovali" su njegovim odstranjivanjem iz selekcije BiH, ali i briselskog kluba.

Ipak, sad kad se vratio u AEK, poručio je da je potpuno spreman za najbolje partije u karijeri.

Izvor: mondo.ba

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Dule

22.06.2019 07:40

Ajde vidicu

ODGOVORITE