Стиже беба: Рада Манојловић трудна

У јавности се појавила информација да је певачица Рада Манојловић у другом стању, као и да су се због тога она и њен изабраник Харис Берковић тајно венчали.

Забава 21.06.2019 | 17:25
Стиже беба: Рада Манојловић трудна
Према писању магазина "Свет", Рада Манојловић недавно је сазнала да је трудна због чега су она и Харис одлучили да се тајно венчају.

- Рада се другарицама жалила да је боле груди и да јој се стално спава. Када су је питале да ли јој је циклус уредан, она је рекла да баш и није, али да њој често касни, па због тога не брине. Али када су кренуле мучнине, посумњала је на трудноћу. Умор који осећа она је правдала падом имунитета, али ја сам јој рекла да посети лекара или да сама купи тест за трудноћу у апотеци и да за сваки случај провери да није то разлог. Она се на то насмејала, рекла је да можда и јесте пошто се она и Хари већ дужи период не пазе. Њој је било непријатно да иде у апотеку јер ће је препознати, па сам ја отишла уместо ње и купила тест. Чекала је да Харис дође кући и да онда уради. Био је позитиван. Он се одушевио, а њу је ухватила паника. Истовремено се радује и плаши шта ће с послом јер има много заказаних наступа. Харис јој је рекао да не брине, да ће он радити, а да она што пре оде код лекара на преглед и да слуша његове савете - рекао је за овај лист извор близак певачици.

- Након венчања све су саопштили Саши Поповићу, који је био одушевљен овим вестима и од срца им честитао. Наравно, питао је шта ће с послом пошто је она једна од најплаћенијих певачица у Гранду, али ништа ми није рекла. Трудноћа је мала, месец дана, и боји се да било шта планира да не малерише. Није чудо што у народу стоји да се о трудноћи не прича док не прођу три месеца. Харис хоће да се Рада одмара, а она чека да се њен гинеколог врати са одмора, па да оде на преглед ултразвуком. Тек када јој он потврди трудноћу, одлучиће шта и како - завршио је извор.

Рада Манојловић се овим поводом још није оглашавала, те још није са сигурношћу потврђено да ли је заиста у другом стању.

(Блиц)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Јоја

21.06.2019 18:55

зваце се хамза ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

21.06.2019 19:16

Ста реци срамота брука сwоју нацију бљак

ОДГОВОРИТЕ
Name

ММ

21.06.2019 20:04

Радо и Харисе нека вам је са срецом венцање.У здрављу да доцекате принову.

Name

Ика

21.06.2019 19:58

Да им буде са срецом и да узивају у својој љубави. Обадвоје прелепи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перица Школарац

22.06.2019 08:19

Џаба ти љепота, кад памети у глави нема, недостаје јој осјећај да је православна српкиња. Сви други у бившој Југи су јачали свој идентитет, само Срби лаковјерни и глупи остали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мерјема

09.07.2019 14:17

Сретно да сте зиви и здрави да доцекате бебу сретно да вам син буде сретнан. И сасрецом на вјецану да будете јако сретни родитељи

ОДГОВОРИТЕ