Stiže beba: Rada Manojlović trudna

U javnosti se pojavila informacija da je pevačica Rada Manojlović u drugom stanju, kao i da su se zbog toga ona i njen izabranik Haris Berković tajno venčali.

Zabava 21.06.2019 | 17:25
Stiže beba: Rada Manojlović trudna
Prema pisanju magazina "Svet", Rada Manojlović nedavno je saznala da je trudna zbog čega su ona i Haris odlučili da se tajno venčaju.

- Rada se drugaricama žalila da je bole grudi i da joj se stalno spava. Kada su je pitale da li joj je ciklus uredan, ona je rekla da baš i nije, ali da njoj često kasni, pa zbog toga ne brine. Ali kada su krenule mučnine, posumnjala je na trudnoću. Umor koji oseća ona je pravdala padom imuniteta, ali ja sam joj rekla da poseti lekara ili da sama kupi test za trudnoću u apoteci i da za svaki slučaj proveri da nije to razlog. Ona se na to nasmejala, rekla je da možda i jeste pošto se ona i Hari već duži period ne paze. Njoj je bilo neprijatno da ide u apoteku jer će je prepoznati, pa sam ja otišla umesto nje i kupila test. Čekala je da Haris dođe kući i da onda uradi. Bio je pozitivan. On se oduševio, a nju je uhvatila panika. Istovremeno se raduje i plaši šta će s poslom jer ima mnogo zakazanih nastupa. Haris joj je rekao da ne brine, da će on raditi, a da ona što pre ode kod lekara na pregled i da sluša njegove savete - rekao je za ovaj list izvor blizak pevačici.

- Nakon venčanja sve su saopštili Saši Popoviću, koji je bio oduševljen ovim vestima i od srca im čestitao. Naravno, pitao je šta će s poslom pošto je ona jedna od najplaćenijih pevačica u Grandu, ali ništa mi nije rekla. Trudnoća je mala, mesec dana, i boji se da bilo šta planira da ne maleriše. Nije čudo što u narodu stoji da se o trudnoći ne priča dok ne prođu tri meseca. Haris hoće da se Rada odmara, a ona čeka da se njen ginekolog vrati sa odmora, pa da ode na pregled ultrazvukom. Tek kada joj on potvrdi trudnoću, odlučiće šta i kako - završio je izvor.

Rada Manojlović se ovim povodom još nije oglašavala, te još nije sa sigurnošću potvrđeno da li je zaista u drugom stanju.

(Blic)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Joja

21.06.2019 18:55

zvace se hamza ...

ODGOVORITE
Name

ja

21.06.2019 19:16

Sta reci sramota bruka swoju naciju bljak

ODGOVORITE
Name

MM

21.06.2019 20:04

Rado i Harise neka vam je sa srecom vencanje.U zdravlju da docekate prinovu.

Name

Ika

21.06.2019 19:58

Da im bude sa srecom i da uzivaju u svojoj ljubavi. Obadvoje prelepi.

ODGOVORITE
Name

Perica Školarac

22.06.2019 08:19

Džaba ti ljepota, kad pameti u glavi nema, nedostaje joj osjećaj da je pravoslavna srpkinja. Svi drugi u bivšoj Jugi su jačali svoj identitet, samo Srbi lakovjerni i glupi ostali.

ODGOVORITE
Name

merjema

09.07.2019 14:17

Sretno da ste zivi i zdravi da docekate bebu sretno da vam sin bude sretnan. I sasrecom na vjecanu da budete jako sretni roditelji

ODGOVORITE