Буфон преломио – посљедњи плес у Лиги шампиона?

Искусни голман не планира да оде у пензију овог лета, а чини се да ће у можда својој последњој сезони поново бранити у најјачем европском такмичењу.

Фудбал 21.06.2019 | 20:46
Буфон преломио – посљедњи плес у Лиги шампиона?
Ђанлуиђи Буфон је по завршетку сезоне напустио Пари Сен Жермен након једногодишње епизоде проведене у том клубу, али и даље не планира да окачи рукавице о клин.

Према информацијама које има познати италијански новинар Ђанлука ди Марцио, некадашњи капитен Јувентуса пред собом има две понуде – повратак у домовину у екипу Аталанте, или одлазак у Порто који трага за наследником Икера Касиљаса.

Легендарни Италијан је рекао да му недостају Апенини, навео је то као разлог растанка са Парижанима, али последње информације које преносе британски медији тврде да ће и наредне сезоне остати у иностранству.

Њему се, наиме, више допада понуда Португалаца, цени да могу да догурају даље у Лиги шампиона, а сматрају и да је управо Касиљаспокушао да приволи Буфона, са којим је у одличним односима.

Још увек ништа није званично, Ђиђи неће журити са одлуком, а било би лепо видети га можда и последњи пут на теренима Лиге шампиона. Као потенцијални клуб који фигурира за његово довођење спомиње се и Парма у којој је почео каријеру, а сигурно да би тај потез представљао симболично заокруживање велике каријере.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар