Bufon prelomio – posljednji ples u Ligi šampiona?

Iskusni golman ne planira da ode u penziju ovog leta, a čini se da će u možda svojoj poslednjoj sezoni ponovo braniti u najjačem evropskom takmičenju.

Fudbal 21.06.2019 | 20:46
Bufon prelomio – posljednji ples u Ligi šampiona?
Đanluiđi Bufon je po završetku sezone napustio Pari Sen Žermen nakon jednogodišnje epizode provedene u tom klubu, ali i dalje ne planira da okači rukavice o klin.

Prema informacijama koje ima poznati italijanski novinar Đanluka di Marcio, nekadašnji kapiten Juventusa pred sobom ima dve ponude – povratak u domovinu u ekipu Atalante, ili odlazak u Porto koji traga za naslednikom Ikera Kasiljasa.

Legendarni Italijan je rekao da mu nedostaju Apenini, naveo je to kao razlog rastanka sa Parižanima, ali poslednje informacije koje prenose britanski mediji tvrde da će i naredne sezone ostati u inostranstvu.

Njemu se, naime, više dopada ponuda Portugalaca, ceni da mogu da doguraju dalje u Ligi šampiona, a smatraju i da je upravo Kasiljaspokušao da privoli Bufona, sa kojim je u odličnim odnosima.

Još uvek ništa nije zvanično, Điđi neće žuriti sa odlukom, a bilo bi lepo videti ga možda i poslednji put na terenima Lige šampiona. Kao potencijalni klub koji figurira za njegovo dovođenje spominje se i Parma u kojoj je počeo karijeru, a sigurno da bi taj potez predstavljao simbolično zaokruživanje velike karijere.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar