Грујић опет на позајмици у Њемачкој!

Али, НЕ у Херти! Одличне игре српског фудбалера нису убедиле Јиргена Клопа да му у наредној сезони пружи шансу у црвеном дресу.

Фудбал 21.06.2019 | 20:08
Грујић опет на позајмици у Њемачкој!
Српски везни фудбалер Марко Грујић ни ове сезоне неће бити у саставу Ливерпула јер првак Европе планира да га пошаље на нову позајмицу.

Немачки медији пишу да ће до краја следеће недеље бити познато где ће отићи Грујић, којег хоће Херта да задржи новом позајмицом, а заинтересовани су још Вердер из Бремена и Галатасарај.

Клуб са Енфилда, који га је платио Црвеној звезди у јануару 2016. године седам милиона евра, нема намеру да направи излазни трансфер, већ поново привремено пусти Грујића.

Они су чини се задовољни његовим напретком, али, с обзиром на амбиције клуба, планирају да тим појачају звучнијим именима од српског интернационалца. Сам Грујић је још средином сезоне изјавио да би драге воље остао у Берлину, и у клубу си били задовољни његовим играма, али и остали клубови су озбиљни у намери да га приволе у своје редове.

Бивши Звездин ђак прошле сезоне је одушевио партијама у Херти, без обзира што је имао проблеме са повредама. Ипак, то није било довољно да се он нађе на списковима српских селектора, па је Грујић пропустио сва окупљања репрезентације у овој години.

Верује се да је Грујић најближи Вердеру, посебно што из Ливерпула сматрају да Галатасарај није идеална средина за његов развој, али не треба и даље отписивати његов прошлосезонски тим, поготово имајући у виду да су му понудили одличну средину за развој и да је сам фудбалер био презадовољан условима.

Извор: мондо.рс/Тањуг

Коментари / 0

Оставите коментар