Grujić opet na pozajmici u Njemačkoj!

Ali, NE u Herti! Odlične igre srpskog fudbalera nisu ubedile Jirgena Klopa da mu u narednoj sezoni pruži šansu u crvenom dresu.

Fudbal 21.06.2019 | 20:08
Grujić opet na pozajmici u Njemačkoj!
Srpski vezni fudbaler Marko Grujić ni ove sezone neće biti u sastavu Liverpula jer prvak Evrope planira da ga pošalje na novu pozajmicu.

Nemački mediji pišu da će do kraja sledeće nedelje biti poznato gde će otići Grujić, kojeg hoće Herta da zadrži novom pozajmicom, a zainteresovani su još Verder iz Bremena i Galatasaraj.

Klub sa Enfilda, koji ga je platio Crvenoj zvezdi u januaru 2016. godine sedam miliona evra, nema nameru da napravi izlazni transfer, već ponovo privremeno pusti Grujića.

Oni su čini se zadovoljni njegovim napretkom, ali, s obzirom na ambicije kluba, planiraju da tim pojačaju zvučnijim imenima od srpskog internacionalca. Sam Grujić je još sredinom sezone izjavio da bi drage volje ostao u Berlinu, i u klubu si bili zadovoljni njegovim igrama, ali i ostali klubovi su ozbiljni u nameri da ga privole u svoje redove.

Bivši Zvezdin đak prošle sezone je oduševio partijama u Herti, bez obzira što je imao probleme sa povredama. Ipak, to nije bilo dovoljno da se on nađe na spiskovima srpskih selektora, pa je Grujić propustio sva okupljanja reprezentacije u ovoj godini.

Veruje se da je Grujić najbliži Verderu, posebno što iz Liverpula smatraju da Galatasaraj nije idealna sredina za njegov razvoj, ali ne treba i dalje otpisivati njegov prošlosezonski tim, pogotovo imajući u vidu da su mu ponudili odličnu sredinu za razvoj i da je sam fudbaler bio prezadovoljan uslovima.

Izvor: mondo.rs/Tanjug

Komentari / 0

Ostavite komentar