Отказан сусрет лидера у Паризу

Дефинитивно је отказан сусрет званичника Београда и Приштине, који је 1. јула требало да буде одржан у Паризу у организацији Њемачке и Француске, потврђено је Спутњику у париским дипломатским круговима.  

Свијет 21.06.2019 | 14:24
Отказан сусрет лидера у Паризу
Предсједник Србије Александар Вучић је најавио ту могућност рекавши да “постоји 99 одсто шанси да до дуго најављиваног сусрета не дође, јер албанска страна практично опструише наставак било каквих преговора”.

У оквиру припрема за сусрет, јуче се и Марко Ђурић у Берлину срео са представницима Приштине, који нису жељели да разговарају о укидању такси на робу из Србије, а што је главни услов да би се откочио преговарачки процес. 

Сусрет у Паризу требало је да буде други покушај приближавања ставова Београда и Приштине “под палицом” Ангеле Меркел и Емануела Макрона, пошто се већ један сличан сусрет одржао прије мјесец дана у Берлину.

(Срна)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Бакица

21.06.2019 12:48

Знали смо да це тако бити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лабуд

21.06.2019 14:41

Него ста Албанци диктирају кад це и о цему це се разговарати.Јасно је сад и Вуцицу да су одустали од тразења да их Србија призна,а све то не иде у прилог Србији.

Name

Лидер

21.06.2019 14:10

Вучић? Ма то је наш ВОЂА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕУ-НАТО-УН

21.06.2019 14:31

Исламско катиличка унија препуна србомрзаца ништа добро Србима доњет неће.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

21.06.2019 18:28

Ти сам по себи одређује ко це те мрзити. Хахахахаха иако ти нико ништа није рекао сем истине. Јбга вама смета све сто није лаз. Сами себе лажете иако знате да то није тако али некако успете убедити себе и повјерујете у такве ствари. Друг мој и ја сам Србин Дарко и волим све насе али и све људе сваког човјека. Мало подигни главу из властитог дворишта можда имаш супер комшију а иако небуде добар по теби мало себи и размисли можда није до њега можда је до тебе