Претучени Бруно напустио БЛ

Батинић је у Полицијској управи Бањалука провео два сата, потом је пребачен у Хитну помоћ, а онда на преглед у Универзитетску болницу у Бањалуци

Република Српска 21.06.2019 | 13:02
Претучени Бруно напустио БЛ
Шездесетшестогодишњи Бруно Батинић напустио је данас Бањалуку и вратио се у Шведску, чији је држављанин, након што су га синоћ без икаквог разлога у центру града ухапсили припадници полиције и нанијели му тјелесне повреде. 

Бруно је дошао у Бањалуку на одмор и не слутећи какво ће га зло снаћи. Са супругом Сњежаном кренуо је у вечерњу шетњу и у парку између Храма Христа спаситеља и Палате Републике срео је грађане који мјесецима траже правду за убијеног младића Давида Драгичевића. То што се поздравио за активистом неформалне групе „Правда за Давида“ Озреном Пердувом, био је окидач да га полиција легитимише. Бруно је одбио да им покаже личне документе, тражећи од њих појашњење због чега га легитимишу. Умјесто објашњења, шесторица полицајаца су насрнули на њега, оборили га на земљу, ставили му лисице на руке и одвезли га у полицијску станицу.

Ноторно је да је Батинићево легитимисање било потпуно незаконито, јер закон јасно каже: „Полицијски службеник упознаје лице с разлозима због којих се врши провјера идентитета.“ Као што је потпуно незаконито да му се онемогући присуство адвоката приликом саслушања. 



Батинић је у Полицијској управи Бањалука провео два сата, а потом је пребачен у Хитну помоћ, а онда на преглед у Универзитетску болницу у Бањалуци. 

Према сазнањима Журнала, у УКЦ-у му је због истегнућа врата стављена „крагна“ и констатоване су повреде главе и хематом на лицу. Прво је примљен на кардиологију, а потом пребачен на неурохируршко одјељење. Заказана му је контрола за седам дана, али је Батинић одлучио да се одмах врати у Шведску.
Његова супруга Сњежана каже да се враћају кући да би Бруно тамо урадио све налазе, јер се не осјећа добро, пошто „не може да управља рукама и да има проблема с раменом“.

Озрен Пердув, судионик бесрамног и безразложног напада на времешног Бруну Батинића, изјавио је за Журнал да је полиција та која жели инциденте, како би из центра града „почистила“ преосталу шачицу људи који се свако вече окупљају тражећи истину и правду за убијеног Давида Драгичевића. 
„Оно што су људи показали синоћ јесте жеља да се не подижу додатно тензије. Ми хоћемо мир. Смиривање ситуације. То очигледно не желе органи ‚реда‘“, истакао је Пердув. 
Он је указао на потпуно непрофесионално опхођење полиције, која не жели одговорити на јасно питање: „Зашто ме легитимишете?".

„Исти полицајац који је Бруну легитимисао, мени је на то питање одговорио: ‚Шта си ти? Јеси ли ти унутрашња контрола у МУП-у? Склањај се‘", каже Пердув. 

У цијелом случају потпуно је беспризорно саопштење Полицијске управе Бањалука, која оптужује новинаре да „злупотребљавају чињенично стање , шире неистине и износе грубе информације“. 

Према полицијској верзији, нигдје се не наводи да је Бруно Батинић шведски држављанин већ се само констатује да је рођен у Мркоњић Граду. Потом се наводи да је Батинић ухапшен, јер је „одбио да покаже лична документа приликом покушаја полицијских службеника да га легитимишу“, те да је пружао „активан отпор“ и да је том приликом „један полицијски службеник задобио повреде“.

Можда би неко и могао повјеровати у саопштење полиције да не постоји снимак на којем се јасно види како шест полицајаца, у пуној снази, опкољавају шездесетшестогодишњег Батинића, обарају га на земљу и стављају му лисице. Батинићеве повреде су задокументоване, а јавност не зна који је то полицајац наводно повријеђен и како је уопште могао бити повријеђен. 

Притом, ниједан од полицајаца који су учествовали у хапшењу Батинића и који из вечери у вече малтретирају људе у парку у центру Бањалуке немају на униформама плочице са именима, што су по закону дужни. 

Одмор Бруне Батинића и његове супруге Сњежане у Бањалуци прекинут је на најгори могући начин. Вратили су се у Шведску и најавили су тужбу против Полиције Републике Српске. О хапшењу Батинића извјестили су и поједини шведски медији. Бањалука дефинитивно није град који, како то стално понавља њен градоначелник Игор Радојичић, треба да постане европска пријестолница културе. Бањалука је данас гето у којем је људима, које је режим таргетирао као своје противнике, забрањено да мирно изразе свој став, да слободно говоре и да се слободно крећу.



(зурнал.инфо) 

Коментари / 176

Оставите коментар
Name

А

21.06.2019 11:06

А јада! Поста Бањалука најнесигурнији град у цијелој РС, а и БиХ! Срамота!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

21.06.2019 11:49

Бања Лука је смрад од града. А ни ви који тамо живите спадате у исту категорију. Бар већина која трпи ово насиље и подржава га. Да сте људи а нисте, данас сте требали сви изаћи на улицу. Али ви сте плашљиви зечеви и јајаре. Част изузетцима из групе ПзД.

Name

ре

21.06.2019 11:55

Како су оспособљени наши полицајци, да би савладали једног деку од 66 година потребно је шест до осам јачих полицајаца а баку могу поломит четири просјечна, баке су жилаве али они су јачи, бржи, способнији, интелигентнији. Ови што имају свеске и оловке знају писати и рачунати до сто. Таблица множења мало теже али прошли су тестове за вође смјена. Спремају се да направе рацију у свим парковима да похапсе све старије од шездесет година јер је то најопаснија категорија по државу.

Name

САЛЕ СЛОВЕНАЦ

21.06.2019 12:00

НИЈЕ ГРАД КРИВ ,НЕГО СЕЉАЦИ КОЈИ СУ ШЉЕГЛИ. ГРАД НЕ ЦИНЕ ЗГРАДЕ НЕГО ЉУДИ

Name

Сигурица

21.06.2019 12:00

је за туристе у Бањалуци ,дођеш ,пребију те ,ухапсе и ником ништа. Ово је прешло све могуће границе ,човјек није сигуран поразговарати са неким ако није консултовао Лукача и Додика. Сад се питам : зашто уопште нормалан и поштен народ живи у Српској погитово у Бањалуци ??? принуђени смо да масовно пакујемо кофере и одемо у неке земље еу.

Name

Бањалуцанин СДС

21.06.2019 12:24

Рузно је вредјати људе. Волио бих да сви ви који нисте из БЛ а цитате ове вијести да додјете у овај град , да видите да су медији једно а истина несто сасвик друго. Окренуло се санса је била нпр. Велики скуп Правда за Давида , посије тога људи су пресли на другу страну не могу оцима гледати Пердува и екипу. Само бих волио да то сто вредјас додјес , будес мој гост 5 дана и проводацу те по сваком кутку бањалуке. Народа нема на улици зато сто су медији препумпали 300 посто десавања и зато неком ко не зиви овсе а цита изгледа као да се десава не знам ста.

Name

Луки Цуки

21.06.2019 12:27

Бруно је провокатор који ради за Сарајевске политицке структуре послан да урусава Републику Српску и њен углед у свијету.

Name

Јанко

21.06.2019 13:15

ГОСПОДО, ОВО ЈЕ СРАМОТА!!!! Ви пишите шта год хоћете, нико ме не може убиједити да је овај деда напао шест полицајаца!!!! Чак и да их је покушао напасти, употријебили су прекомјерну силу, одговор није био пропорционалан пријетњи, ако је деда уопште пријетња,! Да ли сте икада чули за израз да је употреба физичке снаге дозвољена само онолико колико је потребно да се полицајац одбрани од напада!!! а напада није ни било! Овако се шиптарска РОСУ понашала у Косовској Митровици и другим мјестима када "легитимно" напада Србе!!!!!

Name

МРВ

21.06.2019 13:19

Бањалучанине ин СДС! Јесте, ружно је вријеђати људе, али ти вријеђаш нама свима интелигенцију. Шест полицијаца скочи на једног деду само за то што им одмах није дао ЛК, односно тражио објашњење зашто му траже документе и ти кажеш да је то напухано 300%!!!! Бисерка је према теби прескромна, она би рекла 113%.

Name

МЛАТКО ТЕШКОШАКИЋ

21.06.2019 13:31

Шта ако је добио батине, па презиме му је такво. Човјек је добро прошао. Само се питам ко ће платити милионску одштету, МУП или грађани Републике Српске. Није то исто као претећи новинара Ковачевића и слична пребијања.

Name

вас бруно

21.06.2019 13:38

Ух сто је фина комуникација са тим органима од закона независних демократа

Name

За БАЊАЛИЦАНИНсдс

21.06.2019 13:46

Ја долазим у БЛ нон стоп и никад проблем ни један нисам имао а град је препун предивних људи,ја нисам никад ништа скривио нити се имам чега плашити а странка ме не интересује.Л.п.

Name

Ратко

21.06.2019 14:10

Зна ли ико како се зове она добро угојена полицијска свиња, која је оборила господина Бруну на земљу, тај податак би нам био од велике користи ? Ајмо земљаци јавите се, види се да је то неки неспособни полицајац без икаквог професионалног знања и искуства

Name

Милан..

21.06.2019 14:26

Сматрам да влас у РС прави велике греске али у свакој нормалној земљи полиција има право да легитимисе градјане.Ако немате документа привесце вас да утврде идентитет.

Name

туриста

21.06.2019 14:42

Данас сам био у Сарајево...препун је град туриста, љубазних људи, угоститеља, људи на улици весели..и док сам досао у ову насу вукојебину одма мрак сивило...премлацивања, не смијес да казес оно сто мослис...фууујјј згадили су ми се ови наси кркани сто су у власти

Name

Црква Босанска

21.06.2019 14:52

Вратише чика Бруну на фабричка подршавања. Мало ми и жао нашег Брунчека, оно човјел мислио мали прошетати, конта несмију му ништа јер не страни држављанин кад оно код Милиних дивљака то не вриједи. Мислим да се од стида никад више неће вратити бар док је ова екипа на власти а онда нек га учлане у неку странку па у Народну скупштину.

Name

Драган Костић

21.06.2019 17:47

Ево читам новине у Шведској. Пишу о Бруни и Бања Луци. Хоће ли се град "захвалити" својој полицији што проноси слику Бањалуке као града униформисаних дивљака. Лијепо је прочитати да се прави Бањалучани ограђују од тог шљама. На снимку се све јасно види.

Name

Бањалуцанину СДС

21.06.2019 18:41

Свака цаст брате,постујем твоје мисљење али искрено, слика,снимак говори висе него милион реци. И јос искреније није ово једини снимак у којем су главни актери ови у плавим косуљама.Ако подрзавас овакве врсте ,,легитимисања", свака цаст.Ето и сам писес да нема људи на улицама. Вероватно се боје новинара и несмеју да изадју у сетњу.

Name

Никола

21.06.2019 20:53

Баш лијепо легло гетоизираног криминалног друства. Мјесто да је понос демократије ово је дно дна. Занима ме како полиција мирно спава код својих кућа када знају да је ово чисти фашизам на дјелу!

Name

РОБЕРТ

21.06.2019 20:57

СТРАШНО, КАКО ТЕРОРИШУ ГРАЂАНЕ, СВЕ ЈЕ ТО ДОДИКОВО МАСЛО.

Name

Цхристиан Сwеден

21.06.2019 21:26

Бања Лука није она од пре рата, становниство се исмјенило 90%. Но сад висе нема одакле да се измијени једино кад црнци навале па да ЕУ стави ту а то це се десити.Они це данасхњим ставницима БЛ доци главе, јер гори од вроваца. Нека буде како бити мора, а знам да их има тона из групе који су у такозваној групи из дијаспоре, тако да смумљам да и дотицни није био па је са разлогом досао ту.

Name

за ратко

21.06.2019 23:03

Тај за кога питас це добити одмор од командира док га народ не заборави..

Name

Директ

22.06.2019 11:43

И док неки градови на свијету су несигурни због мафије, Бања Лука је несигурна и због мафије и због резима који стити мафију и казњава обицни свијет.

Name

Који сведо

22.06.2019 12:43

Бруно Батинић из Мркоњић Града је Шведски држављанин исто колико и Марко Поло

Name

Бањалучанин

22.06.2019 22:10

Не може бити сигурнији град.... Ако не тражиш проблеме нико те неће дирати, можеш ноћу у парку спавати нико те неће пипнути...

Name

Ја

23.06.2019 13:48

Е да бар знамо сви побјеци одавде и од ове гамади,али глупи смо и за то,знамо само коментарисати иза ледја и правити се паметни,све ово сто се десава сами смо направили и то подрзавамо,да није тако не би ни било овако.

Name

сарајлија

24.06.2019 09:41

Бруно брате недај се отпјеваце и ти дикататори нико није вјецито владао па неце ни Додик ..

Name

Јаффа

21.06.2019 11:08

Стање редовно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ма

21.06.2019 11:46

казе Лукац...

Name

Боки

21.06.2019 12:20

Па шта би хтео, да га полицајац помази по оној цели. Свака цаст полицији. Браво момци

Name

Но1

21.06.2019 14:48

све ће то земљотрес регулисати. пред сваку несрећу народ полуди.запамтите добро земљотрес

Name

ИСТОРИЧАР

21.06.2019 14:54

ОВАЈ ВИДЕО СНИМАК ЈЕ ЈАСАН КАО ДАН И ДОКАЗУЈЕ ДА СУ НАЈМАЊЕ ТРИ "УНИФОРМИСАНА СЛУЖБЕНА ЛИЦА" ПРЕКОРАЧИЛИ СЛУЖБЕНА ОВЛАШТЕЊА И СИГУРНО ЗАСЛУЖИЛИ СУСПЕНЗИЈУ И ОТКАЗ, А КАСНИЈЕ И КРИВИЧНО ГОЊЕЊЕ, КАО И ЕВЕНТУАЛНУ ГРАЂАНСКУ ПАРНИЦУ И НАКАНДУ ШТЕТЕ ОШТЕЋЕНОМ... ТРЕБА УВЕСТИ РЕД И ИМЕНОВАТИ МИНИСТРА ПОЛИЦИЈЕ КОЈИ НЕ ПРИЈЕТИ "ЗАБИЈАЊЕМ КРАМПА У ГЛАВУ" И ЗБОГ КОЈЕГА СЕ НЕМЈЕЊА ЗАКОНОДАВСТВО...

Name

Селам

21.06.2019 15:21

Арогантна полиција, Бруно око моје морас да показес легитимацију иу БЛ и у Сведску, па се послезали и нагадјај, засто и како.

Name

Директ

21.06.2019 22:41

Диктатура свакодневна.

Name

Марко

22.06.2019 18:25

СВАКА ОСОБА МОРА ИМАТИ КОД СЕБЕ НЕКИ ДОКУМЕНТ И МОРА ЈЕ ПОКАЗАТИ СЛУЗБЕНОМ ЛИЦУ.

Name

Ре Боки

24.06.2019 05:42

Браво за полициују:Пронашла је убице:Николе, Давида,

Name

Директ

24.06.2019 11:55

Марко, полиција нема право да туце због непоказивања лицне карте. То је крсење закона!

Name

Поп

21.06.2019 11:12

Како се полиција понаша пред малом децом они то брее све гледају дал сте нормални глумите Бога оцаа ма ви сте сви овце за сисање .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милован

21.06.2019 12:05

Какви људи таква полиција,народ бирао,народ добио

Name

Ре Милован

21.06.2019 13:35

Слажем се, народу ово одговара, изгледа

Name

Ре Поп

21.06.2019 13:50

полако се стезе обруц. Цак и они који се радују диктатури зазалице вели брзо. Не мозес подрзавати зло а да ти се враца добро. Одувијек је тако било.

Name

Директ

22.06.2019 11:49

Миловане, народ није одабрао репресију, диктатуру и батинање.

Name

МГ

21.06.2019 11:13

Бруно звани Драско Станивуковиц и крагна око врата ово сад нова мода оковратник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

21.06.2019 11:48

Де ти реци коју љаксе из Мркењћаааа уста те јебем сељацка

Name

X

21.06.2019 12:10

Ало врацај се горе и поведи кајицу и све остале Сад це игор затворити саобрацај а лукац хапсити Људи ста је ово?

Name

Луле

21.06.2019 13:12

МГ овцама!

Name

Директ

21.06.2019 22:43

Лисице су сљедеца мода за коју годину.

Name

ре

22.06.2019 07:45

Јој,ВИ ИЗ МРКОЊИЋА,ко вас не зна ,скупо би вас уновчио!!!Ви кобива сте сад за Додика и то .............Одавно ви већ тајно радите да смакнете Додика а да ви са своим капиталом засједнете .Како би нам тек са вама било можемо замислити.Као да се не зна да сте ви прешли преко масовних гробница у вашем граду и свега што вам је хво учинио,а све због капитала.Као да вама Бруно и БРУНЕ нису драги и остало све што уз то иде

Name

Са лица мјеста

21.06.2019 11:16

Одједном су изашла четворица полицајаца, по двојица су ишла са роковником и почели су легитимисати. ОНИ СУ ИШЛИ НАМЈЕРНО ДА ПРАВЕ ИНЦИДЕНТ, КАО И ПРЕТХОДНИХ ДАНА, СВЕ У ЦИЉУ ЗАСТРАШИВАЊА И РЕПРЕСИЈЕ. У ТО СВРХУ СУ ОКЉУЧИЛИ И ПОЛИЦАЈЦА СА КАМЕРОМ КОЈИ СНИМА НАРОД. БАНДА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

21.06.2019 14:03

Била сам тамо. Два полицајца са роковницима су просли И све нас погледати као да неког тразе.

Name

Ре ,

21.06.2019 15:17

Хрвати то све снимају, веч дуго, не будаласај превисе.

Name

СРАМОТА

21.06.2019 21:39

Ала ме насмеја овај господин на ником Са лица мјеста. Велис иду са роковником и поцели легитимисат хахахахахахахахахаахах Ста це биједа они незнају за таблете и не знају их ни користити па морају носити роковнике и хемиске да пису.Исто као код Кима његови писари сваки ријец морају писати .ПРАВА ДИКТАТУРА . БЈЕЗИИТЕ НАРОДЕ ИЗ ТОГ ВИЛАЈЕТА ЗВ РС А ВИ КОЈИ СТЕ ОТИСЛИ НЕ ВРАЦАЈ ТЕ СЕ ПА НИ НА ГОДИСЊИ ОДМОР. ИМА СВИЈЕТА ОСИМ БОСНЕ ТРУЛЕ

Name

Бањалуцанин

21.06.2019 11:21

Зна ли неко име оног бљузге полицајца сто је оборио старца на бетон ако неко зна нек написе како се зове

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лепа

21.06.2019 13:33

Није то битно, њега су напуцали ко ћуку. А шта урадише човјеку на правди бога. Нек нам Господ буде на помоћи. Амин

Name

МУП РС

21.06.2019 13:48

Ми знамо и даћемо ти његово име и адресу, када ти овдје објавиш своје име и презиме и ЈМБ.

Name

Ре МУП

21.06.2019 14:40

И они знају вас И знају ста радите. Ви сте у њиховој милости.

Name

Црни

23.06.2019 05:09

ЗА МУП РС , ста је левати трта, моци цете јос мало ко и вас баја само до Србије. Никоме не требају кркани као ви а посебно не европским земљама. Спискови се праве и иду у амбасаде...

Name

Марко

21.06.2019 11:24

Кад се сетате бањалуком обавезно у руци носити лицна документа и цим видите полицајца прици му и дати да вас легетимисе инаце мозете бити претуцени приведени и казњени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цорлеоне

21.06.2019 12:10

Не лупај

Name

Директ

21.06.2019 22:48

Како је кренуло, Бањалуцанима це требати дозвола МУП-а РС да изадју из зграде. Уколико изадју без дозволе, болница им не гине, као и затвор цим изадју из болнице.

Name

Марко, Будало,

22.06.2019 10:44

уразуми се вец једанпута, исти момент када се родиш !;и добијете родни лист; аутоматски мостајес дрзавно властниство ' нецес да сватис да је документ доказ коси ста си људи морате имети да собом "идентитетами документ уколико стварају проблеме дрзави! Држава има прав о да ти одузме дрзављанство , на одређено време, док не дођес памети' и тада цес морати имати гаранта , до постанеш опет жив ; мислим да чеш ти то теско разумети.

Name

Директ

22.06.2019 11:55

Дрзава ти има право направити прави пакао од зивота, ако неког од представника исте мрко погледас. :)))

Name

Оставићу политику и ПЗД са стране

21.06.2019 11:24

И питаћу како је могуће и зашто да службено лице МУПа нема ту законом прописану идентификациону плочицу на кошуљи или блузи? Ако је прекршај то што неко нема код себе лични документ за идентификацију прекршај, да ли је неношење идентификационог документа припадника МУПа такође прекршај? Или је у питању свјесно чињење кривичног или прекршајног дијела? Мислим искрено, сутра може било ко обући униформу припадника МУПа и легитимисати како пјешаке тако и учеснике у саобраћају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ

21.06.2019 11:46

Данас конобари, хотелијери, медицинске сестре, касирке, и генерално свако ко послом долази у контакт са странкама има на неки начин јасно истакнуто име, презиме, титулу или шта већ неопходно за идентификацију... А читам прекјуче полиција тражи акредитације од новинара а да при том сами не носе исту... Како не забораве пендрек, или стоп палицу, ха, ха, ха.

Name

тацно

21.06.2019 11:47

добро запазање!

Name

Одговор

21.06.2019 14:53

Мислим да је у питању 113% свјесно цињење кривицног дијела.

Name

Xx

21.06.2019 11:24

Требо је показат документе и био би у праву

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

21.06.2019 22:51

Требали су га одвести до мјеста гдје би им он показао своју лицну карту. Тако су требали поступити.

Name

Xx

21.06.2019 23:23

Па како да га одведу када човјек неће да иде. Самим тим је још више сумњим. “Због чега одбијаш да те идентификујемо ако си чисто” ?

Name

Директ

22.06.2019 00:31

Онда су га требали само ухапсити. Не пребити и ухапсити.

Name

да да

21.06.2019 11:25

као сто казете, НЕФОРМАЛНА ГРУПА ПЗД,у старту немате законско упористе да се окупљате, јер нисте ни регистровани, сви би да командујете а нико неце да сноси одговорност да се региструје, јер сљеди одговорност. Лагали сте јавност да сте регистровани, а овај Бруно није ни требо долазити овде, ни он ни ови наси дијаспорци са таквим русилацким ставовима. Бруно у своју Хрватску а ови наси код својих полиција иностраних нека масалају

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

21.06.2019 12:02

Значи ако случајно изађем са својом породицом и сједнем на клупу поред храма, најебали смо јер нас има четворо.

Name

Ре да да

21.06.2019 14:11

Ајд будало ћути. Бруно је Србин И зивио је прије рата код апотеке 1.мај, а родом је из Мркоњиц Града. Друго, стајање у Паркићу није скуп. Треце, Бруно И остали дијаспорци имају право доци куци И у град који је више њихов него неког Лукача.

Name

Директ

21.06.2019 22:54

Имају право на основу слободе говора, слободе окупљања, слободе изразавања....

Name

Борис

23.06.2019 14:33

Није он пребијен дај не лази

Name

Са стране

21.06.2019 11:26

Ћао, Бруно! Сврати нам опет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

21.06.2019 12:09

Госп.Роки молим Вас немојте се извињавати у моје име.Ја сам у Бања луци мало дуже него што Ви мислите.Иначе госп.Бруну познајем мало дуже времена.Ради се о човјеку који је само на папиру швед.Дотични има два стана у Бања Луци и врло често је у свом граду тако да се не може сврстати у туристе.Госп.Бруно иначе има доста радикалне ставове о РС.Ово све Вам говорим јер сам често био у друштву Бруне и добро се познајемо.А сад нешто о свим овим догађањима.Све и једна држава се брани од особа који је на било који начин угрожавају.Тако се десило и са мојим Бруном.Повуците ручну и мало дубље размислите о свим овим догађајима.Само се запитајте зашто не можете ангажовати више грађана драге нам Бања Луке.Поззз.

Name

Боки

21.06.2019 12:23

Бруно имаш сведску. Немој нам долазити. Како је сваки или хрват или муслиман који има проблема са полицијом. Сви воле српски храм па се ту окупљају. Браво момци браво полицијо.

Name

Ре БЛ

21.06.2019 14:43

Брунин дјед Дјордје је био солунац. То је отац његове мајке Јевдокије И немојте измисљати. Ви који насу Српску исељавате И убијате њену младости бас сте без скрупула.

Name

Директ

21.06.2019 22:57

Не знам за Бруну, али знам да це нас многи Сведјани ове године избјегавати.

Name

Чињенице

22.06.2019 10:54

Чињеница је да су на многим кључним функцијама РС-е чистокрвни Хрвати и Муслимани, многи се вуку чак дуги низ година. Какве има везе народ или пролазници у цијелој причи?

Name

ре

23.06.2019 05:14

Не да теби кркане неце свратити Бруно него це свако иоле нормалан због таквих као ти и ових резимских керова заобилазити Бањалуку на 1000 километара. Али зато це ти долазити емигранти и избјеглице наорузани и дивљи па узивај магарац.

Name

Из Сведске

24.06.2019 06:28

За оног сто тврди да це ови из Сведске заобилазити Бања Луку ове године. Ове године свакако долазим у Бања Луку јер видим да постаје полако град какав треба да буде.

Name

Директ

24.06.2019 12:00

Има и тога, само колико.

Name

Роки

21.06.2019 11:29

Господине Батинићу, упућујем Вам извињење у име свих поштених грађана Републике Српске , који се ограђују од незаконитих поступака надлежних институција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

21.06.2019 11:55

Само у своје име.сто је тражи о и доби о.езо ја долазим из дијаспоре па немам проблема никаквих. И не правим се луд ко тсј

Name

Ре за Ре

21.06.2019 21:04

Твоја дијаспора је Босански Петровац и околина.

Name

Бања Лука

23.06.2019 12:02

На захтјев полиције дузан си показати идентификациони документ,овдје на снимку се види да овај одбија показати документ и опире се полицији.Ста је требала полиција урадити?Удаљити се од њега и захвалити му се?Полиција исправно поступила Мене је полиција до сада x пута до сада зауставила,тразила документе,ја показао и све ок.Ста је проблем?

Name

Директ

24.06.2019 12:04

Бања Лука, требали су га ухапсити и спровести у полицију, ако је одбио се легитимисати, а не да га пребију и спроведу у полицијску станицу. Насиље је било непотребно и противзаконито.

Name

Архангел414

21.06.2019 11:29

Банда црвена!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

21.06.2019 11:32

Хахаха други пут це дати документа и да не тразе. Хахахаха 100%

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Марко

21.06.2019 14:24

Ако у овом цијелом слуцају нецега нема то је свакако разлог за смијех. Марко! Под хитно за ради сопственог добра посјети психијатра, јер цијенеци ову твоју просто просирену реценицу утисак је да вец сутра мозе да буде касно. Као неко коме је за стварање РС преко руку пресло много рањених и погинулих бораца господину Батиницу захваљујем сто је се састао са Озреном и због свега сто је дозивио јуце у центру слободарске Бањалуке дубоко извињавам.

Name

Зоки

23.06.2019 09:43

Други пут ће они Бруну обилазити у широком кругу

Name

Бакица

21.06.2019 11:41

Нека је напустио није требао ни долазити .Бас му лијепо стоји та крагна ето га као Соиц.Понио је и сувенир око врата за успомену.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

21.06.2019 11:57

Бако Бако зашто ти је толики нос.

Name

Багра

21.06.2019 11:48

Јавно објавити имена свих полицајаца који ово раде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

23.06.2019 05:16

и послати свим амбасадама и медијима

Name

Одлично Игоре

21.06.2019 11:48

А сада, кандидатура за Европску престолницу тортуре. Лакше је то. Мани се културе са овим болидима. Наравно, полако, кад се пробудиш на радном месту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

21.06.2019 23:00

Европска престоница тортуре. Ова је добра.

Name

Акција - нису квалитетни ал' су јефтини!

21.06.2019 11:55

Одред ботова резервног састава већ формиран. Селекција је очигледно темељито рађена. Три реченице к'о папагаји. Ко би се други и прихватио такве бламаже?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бакица

21.06.2019 11:59

Е Бруно Бруно понеси ту огрлицу својим земљацима ,ако су и они имали намјеру долазити у отадзбину а непостовати прописе дрзаве такву це добити .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

21.06.2019 23:03

Бакице, једнога дана овај анти-народни резим це одговорати за све ста су цинили. Надам се да су исти тога свјесни.

Name

Гоја

21.06.2019 12:00

Срецан пут Бруно ,следеци пут се науци култури кад цика полицајац трази документ ти фино даднес и нема проблема а ти досао млатарас рукама глумис силу па нисмо ми домороци,покусај то исто урадити у Сведској па цес видјети како цес проци,јос једном срецан пут и памет у главу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ Бакица И Гоја

21.06.2019 12:08

Размислите шта пишете... Обично такви као ви "велики Срби и патриоте" први дижу глас, оптужују и псују кад се слично деси нашим Србима у Хрватској, на Косову и сл.Тада бурно реагујете на сличне коментаре, скоро идентичне вашим, али су змјењене улоге... Србин је добио крагну а неко други држи палицу. Будите реални и разумни, мржња неће помоћи.

Name

007

21.06.2019 12:24

ТАКО ЈЕ ГАЈА. ПОТПУНО СИ У ПРАВУ. НЕКА СЕ ДОТИ;НИ КУР;И ТАМО ОДАКЛЕ ЈЕ И ДОСАО.

Name

Гоља а не Гоја

21.06.2019 17:09

Са које си ти врљике са'шо? Гдје нађе овај глагол даднути и у којој си то школи научио ако си у школу уопште ишао? Др'ж се свога села, своје њиве и стоке биће боље за све. Треба се научити прво живјети међу људима.

Name

ТИРАНИ

21.06.2019 12:03

НИСУ НАСКОЧИЛИ НА ПРАВОГ. БАНДА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалуцанин

21.06.2019 12:07

Тузба против ентитета мупа лицна тузба против овог олоса у униформи маxимално их отреси добијас све парнице и трази кривицну одговорност за полицајце посебно за овог бљузгавог сто ти набија главу као да си ратни злоцинац а не деда од 65 година брука и срамота неписмене багре са села

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рр

21.06.2019 12:07

Најљепси град је БЛ ста прицате кода код вас нема ниста колико дјеце навеце сједи код цркве ове мазге доду поцну галамити стока невидена сто не иду у парк намјерно изазивају то им сеф диригује из Аустрије и они сто и плацају пола бескуцника онде има

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Рр

21.06.2019 21:49

Бања Лука никад није била љепша. Гдје год се окренеш гради се и уређује. Ради се о модерној српској престолници инеки су много љубоморни...

Name

Директ

21.06.2019 23:11

Најљепси у своме крају и неколико опстиница даље. Све сама остра конкуренција да би се имао с ким успоредити. :)))

Name

Зелим

23.06.2019 19:36

И теби и тој дјеци којима смета пзд много среце у зивоту!

Name

Ццц

21.06.2019 12:26

Пандурцине!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МА

21.06.2019 12:51

НЕ БИ ОНИ ТЕБЕ ГОСПИДИНЕ.НЕГО ТИ ПРЕЗИМЕ БАТИНИЦ ПРИЈЕТЊА ЗА ПОЛИЦИЈУ И ВЛАСТ..ДА СИ УВЛАКАЦ..НЕ БИ ОНИ ТЕБЕ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бато

21.06.2019 13:13

Престоница некултуре, примитивизма и бахатости. Какав Додик, таква и БЛ. Али ето, хоћете Републику, па још да буде само Српска по могућности... и ево, добили сте је, и сад у њој уживајте. Ћао адио!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Бато

21.06.2019 21:50

И теби би крагна добро стојала.

Name

Лука

21.06.2019 13:30

Доле резим! Стоп репресији и насиљу, физицком и менталном, над цеститим и мирним градјанима! Дабогда вам се вратило на најтези нацин, насилници једни! Ви, полицајци, који сте и јуце напали старијег цовјека, да ли се имало стидите? Гледајте снимак и себе убиједите да сте то требали урадити?! Осјецате ли се као резимски хероји, сест на једнога без икакве потребе?! Отказите послусност звјерски настројеним у МУП - а када вам нареде да туцете свој народ, станите уз мирни народ и тек тада цете постати хероји, али народни! Ово је, људи, узас, дно дна демократије и људских права! Нека нам Бог помогне ако се овај резим не обузда!

ОДГОВОРИТЕ
Name

@Роки

21.06.2019 13:37

Е мој Игоре и ти си Милорадова подрепна мува. Направи један велики кружни ток око Бањалуке али без улаза и излаза,ко је ту нек кружи воза се а ко није неможе нам ни доћи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сократ

21.06.2019 13:42

Кљуцно потање: Да ли овај народ заслузује бољу власт?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Сократ

21.06.2019 21:51

Стручан одговор: НЕ. Коме не одговара правац Федерација или Њемачка.

Name

Директ

21.06.2019 23:13

Све је боље од ове пропасти од актуелне власти.

Name

ИГ

21.06.2019 13:45

Полицајац му говори “Пођите са нама”, а он као неће и пружа отпор приликом привођења. Могао је културно да оде до аута и све би се завршило кроз пар минута без икаквих инцидената. Јел треба можда 5 полицајаца да га моли да пође са њима ?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не дајте им повода, они су пси, зато ту пред Храмом и стоје

21.06.2019 17:50

Слажем се са овим. Али исто тако се не слажем да га онај "полицајац" није упозорио на то ниједном, него је одмах кренуо да се хрва са њим.

Name

Директ

21.06.2019 23:16

Не, потребно је било 5 полицајаца на једном цовјека и то пензионера. Овај резим је у огромном курцу.

Name

Неко

21.06.2019 13:50

Засто рецимо када нас у Аустрији Њемацкој или било којој дрзави полиција контролисе не питамо засто то раде?Уредно дас пасос погледају и цао.Он паметан пита засто га легитимису.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ НЕКО

21.06.2019 14:45

ПАМЕТНИ СТВОРЕ, ИМАС НА ЈУТЈУБУ ВИСЕ ОБЈАВА ,КАКО СЕ ПОНАСАТИ СА ПОЛИЦИЈОМ (НАРАВНО КУЛТУРНОМ). МАЛО ПРОГУГЛАЈ ПА ПИСИ ОНДА. ПОЛИЦАЈАЦ ТИ НИСТА НЕ СМИЈЕ УРАДИТ А ДА ЉУБАЗНО НЕ ОБЈАСНИ ,,ЗАСТО,,. ОВО НИЈЕ ПОЛИЦИЈА ОВО ЈЕ БАНДА, РУЉА КОЈА СЕ КРИЈЕ ИЗА ИНСТИТУЦИЈЕ.

Name

Ре неко

21.06.2019 15:01

Не сери, јаде јадни. Живим у Њемачкој већ 30 година и сваки, ама баш сваки пут када сам легитимиран, на упит сам добио име полицајца и разлог контроле. Хебала те комплетна црвена партија, подрепна мухо

Name

Модрица

21.06.2019 13:51

Ако је одбио да показе документе слузбеном лицу . Онда невидим ста је спорно сто су га ухапсили. Имате на хиљаде снимака на yоутубе из разних земаља где се градјани опиру хапсењу и покусавају расправљат са полицијом .Добро је просо. Да је се задесио било где на западу просо би доста горе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Модрицанин

21.06.2019 14:38

Е мој Модрицанине, теско да си ти у задњих 12 година макео даље од Дуге Њиве. Овде је поента у томе сто је се господин Бруно Батиниц сетајуци уз пут поздравио са Озреном Пердувом и тако привукао крдо полицајаца на себе. Нисам цуо да је икакво друго зло направио. У свим нормалним земљама, а обисао сам их бар 5 не рацунајуци дрзаве бивсе YУ полиција ако има потребу да некога легитимисе, а поготово приводи °сто знаци лисавање слободе° показује налог за такву радњу или усмено саопстава разлог. Да је господин Бруно рецимо уцинио какво тезе кривицно дјело прије него је ухапсен, ко је тај ко му мозе ускратит право на правну помоц? Наравно код вас у снсд се под правдом и правом ко зна ста све подразумијева? Сигурно не јос за дуго.

Name

Ре ре модрицанин

21.06.2019 17:28

Легитимисала ме полиција у Њемацкој, Италији, Аустрији, Турској, ХР, СРБ , никада ми нико није показао налог за легитимисање ! Погледају датум уласка у земљу, евентуално питају за локацију гдје сам смјештен и то је то. Могао сам ја и да одбијем, али вјероватно би морао у станици да објасним због чега сам то урадио !

Name

АМГ

21.06.2019 14:07

А све ово само зато сто је Давор на ФБ Правда за Давида објавио снимак како дротови штимају снимак уласка НН лица у куцу педера Радјена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СТА ЈЕ

21.06.2019 14:50

Ста је мисеви подрзавате анархију полиција кад трази легитимацију има да је показес -ста хоцете анархију

ОДГОВОРИТЕ
Name

xXx

21.06.2019 17:31

Ја идентификационе документе и носим због полиције. Неће ми их сигурно тражити она тета на трафици, него неко службено лице !

Name

Директ

22.06.2019 12:16

Ово сто ради овај накарадни резим преко Лукацеве резимске полицијске хунте је увод у анархију (безвласце и безакоње).

Name

Јован

21.06.2019 14:51

Бруно, Бруно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сведска

21.06.2019 14:57

Бруно и свако други мора да показе легитимацију и У Сведску и у Бања Лукку, назалост, полиција је показала непрофесионалност и бруталност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хе Хе

21.06.2019 15:00

Матори је оцигледно био бахат, налетио на јос бахатије, ха ха... , толико лијепих дестинација а њему замирисали цевапи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

22.06.2019 01:09

Хе Хе, ти си очигледно ћорав. Из филма који можеш наћи било гдје на итернету јасно се види и чује да грађанин није учинио ништа што би могло изазвати локалног кабадахију у униформи да га почне тући. Дакле, нападнути грађанин није бахат, него само униформисано смеће. Кад се подвуче црта, ово ће грађане РС-а коштати пар милиона марака, јер неће ово Рудоња и Лукаченко платити из свог џепа.

Name

Велики Патак

21.06.2019 15:06

Закон се мора поштовати. Полиција је на безобразлук (не показати легитимацију и пружати отпор) поступила исправно. Замолио бих све који мисле другачије да дођу у ЕУ и поступе као Бруно, па ће видјети како се полиција понаша.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ратко

21.06.2019 16:23

А`ј не се.и, ја сам дуго година на западу па и кад заборави документа, сто се једном десило а био контролисан, цак ни каазну нисам платио, дам им кредитне картице, било који документ, заврсена ствар.

Name

За Ратка

21.06.2019 17:37

Ти Ратко мудрујеш. Даш им кредитну картицу, па иако је тако бар си нешто дао и ниси питао зашто. За твоју информацију, сестра ми је у суду у ДЕ, а родица полицајка у А. Ја сам у веома тешкој ситуацији побјегао из Тузле 1992 у А. Баш би волио да си полицајац па да видим какав би био.

Name

Ја

22.06.2019 01:05

Велики патак, погледај филм тог терора, па онда даље причај. А имаш на дну ових коментара и текст под називом "Лупетања". Човјек који позна закон га је фино цитирао. Прочитај то, па ако си писмен, схватићеш да је глупа пандурчина поступила супротно закону у било којој земљи на свијету. Ово нема везе са некадашњом професионалном југославанском полицијом, која је била оштра, али и компетентна. Ова такозвана полиција је најцрњи шљам, скупљен са дна каце, који се продаје диктатору Лакташенку за пар стотина марака мјесечно.

Name

Дарко

21.06.2019 15:10

Ста је ово људи моји.Па то се висе не мозе толерисати.Као овце смо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxx

21.06.2019 15:17

Нек иде и Сведску и нек одбије горе полицији да показе документа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

22.06.2019 12:19

Сведска полиција не бије у овим и оваквим слуцајевима.

Name

Бањалуцки Папцина

21.06.2019 15:37

Данасња Бањалука је творевина Бањалуцког Папка и његових присталица. Њима је сваки облик примитивизма као прелијепа музика. Нису они науцили на културу, респект, обходјење и остале цивилизацијске норме. Сто висе примитивизма то им је љепсе. Зато нормалан свијет бјези у иностранство. Није све у новцима, вец у осјецају. Кад видис да си окрузен говедима који зеле да те унисте, морас да бјезис јер се са говедима не мозес носити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

21.06.2019 17:53

Ко оде вани као говедо, он је и кад дође на одмор говедо, а прича како је вани мед и млијеко.

Name

Директ

22.06.2019 12:21

У Сведској проблеми, док овдје је мед и млијеко. :)))

Name

Каракас

21.06.2019 15:38

Овдје се баш тешко може разазнати ко је црвенији. Мојдик и репресија ил брадоxси ортодоxс дупелизци и златољуби и поокоји садистички ГАЈ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драго

21.06.2019 15:56

У свакој земљи је тако кад ти пандур затражи личну карту мораш је показати ако си је заборавио а стојиш пред станом казна ти је 100цхф и могу те одвести у станицу да те испитају ко си шта си а ако се још опиреш долази још већа казна тако да тај човјек дошао из ЕУ и ту се курци и сад сви пиздите

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

22.06.2019 11:19

Кад си задњи пут видио униформисаног полицајца на улици и када су те задњи пут легитимисали?

Name

Тузба

21.06.2019 15:58

Тузице Полицију. Нас суд, хаха, онда иде Зенева. Бице плацен из будзета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нико никановиц

21.06.2019 16:12

Пердув га је навукао, сто је тразио то је и добио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма

21.06.2019 17:15

Није га он навукао, он воли кад њега навуку. Он је дииван као дјевојцица.

Name

СпацеЛорд

21.06.2019 20:19

Каква је ово срамота. Каже некојадни млади полицајци. Ма то су обичне фукаре надрогиране без мозга. ја сам се у њиховим годинама борио за права, ишао на студентске демонстрације, браниомостове по Београду, радио нешто од живота, а не живио као уш. Фуј какав млади олош од пилицајаца. Ништавило. Боље је да Бањалуком марширају прајдови и ЛГБТ екипе, него да имамо оваку полицију да маршира било куда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лупетања

21.06.2019 20:51

Полицајац мора показати значку или легитимацију и мора навести разлог легитимисања што овдје није био случај. ЗАКОН О ПОЛИЦИЈИ И УНУТРАШЊИМ ПОСЛОВИМА (“Сл. гласник РС”, бр. 57/2016 и 110/2016 ИИИ – ОСНОВНИ ПРИНЦИПИ У ПРИМЈЕНИ ПОЛИЦИЈСКИХ ОВЛАШЋЕЊА Идентификација полицијских службеника Члан 24 (1) Полицијски службеник има службену полицијску легитимацију и полицијску значку коју издаје директор. (2) Полицијски службеник је обавезан да се прије примјене полицијских овлашћења идентификује показивањем службене полицијске легитимације и/или полицијске значке. (3) Уколико полицијски службеник примјењује полицијско овлашћење у униформи, није обавезан да поступи на начин из става 2. овог члана, осим у случају када то од њега изричито захтијева лице према којем се примјењује полицијско овлашћење. (4) У изузетним случајевима, када идентификација из ст. 2. и 3. овог члана може угрозити безбједност полицијског службеника или другог лица или довести у питање постизање законитог циља који оправдава примјену полицијских овлашћења, полицијски службеник може лице према којем предузима полицијска овлашћења упозорити ријечју: “ПОЛИЦИЈА!” или одгодити идентификацију. (5) По престанку околности из става 4. овог члана, полицијски службеник се идентификује показивањем службене полицијске легитимације и/или полицијске значке, ако за то постоје услови. Легитимисање Члан 32 (1) Легитимисање је службена радња коју предузима полицијски службеник ради провјере идентитета лица. (2) Легитимисање се врши усменим обраћањем лицу које треба легитимисати, захтјевом да покаже и преда на увид полицијском службенику личну карту или путну исправу. (3) Изузетно, провјера идентитета може се вршити и помоћу других јавних исправа са фотографијом, као и помоћу лица чији је идентитет провјерен. (4) Полицијски службеник овлашћен је да изврши легитимисање лица према којем примјењује полицијска овлашћења, као и када је то потребно ради обављања полицијских послова и задатака. (5) Полицијски службеник упознаје лице о разлозима због којих се врши провјера идентитета. (6) Када је неопходно, провјера идентитета укључује и провјеру боравишта или пребивалишта.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драшко

21.06.2019 21:41

Бруно у Бања Луку без крагне, Бруно са крагном из Бања Луке. Е Бруно Бруно јебо ли те патак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

22.06.2019 12:26

Имам идеју за меме. Слика Бруне са крагном и натпис "Хвала вам, додјите нам опет". :)))

Name

Познавалац

22.06.2019 00:54

Ову банду на власти одржавају само два извора: ММФ и дијаспора. То су им два највећа извора прихода, без којих би и овакав тупав народ полудио и кренуо на њих голим рукама. Е, сад, ако дијаспора има памети, нека само 6 мјесеци престане долазити и остављати паре овој банди, и они ће одумријети природним путем. На све три стране.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

22.06.2019 12:30

Незваницни мото овог накарадног резима је: "удри по руци која те храни". Смета им дијаспора и ММФ, а да њих нема, неби исти имали плату.

Name

Реално

22.06.2019 12:06

Назалост унутрасња контрола је само да сјебе обичног полицајца прасинара ,за спавање,касњење на посао или ако попије пиво.Ако се залите на руководиоца е ту је проблем он је застићен ко бели медвед јер су то страначки подобни ботови а не професионалци већина их је покуповала дипломе ,диф ,меназдмент ,и те глупости које немајх везе са полицијом и чиновањем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ови су најбољи

22.06.2019 16:36

Да се не лаземо, МУП је за овај конкретан задатак надзирања и притиска на групу ПзД одабрао и ангазовао најкултурније и најтолерантније полицајце - јер ипак се све десава испред новинарских камера. А гдје су тек они полицајци слабијих зиваца, гдје су они набилдани коцкастих глава, где су криминалци ангазовани на повременим пословима и уговорима о дјелу у МУП-у. А ви кукате на ове најбоље и најмексе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

24.06.2019 12:16

Не зна се који су полицајци мекси: они сто су тукли протестанте у децембру или ови сто су тукли Бруну. Насиље је насиље. Било резултат истог убиство или модрице, огреботине, посјекотине, сломљени врат итд.

Name

Маx

22.06.2019 16:37

Није ли свако дузан показати документе на захтјев слузбеног лица??!! Ики ја несто пропустам овде!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

24.06.2019 12:21

Дузност је и полиције да не крси закон. Полиција нема право да бије због непосједовања лицне карте.

Name

борцхаСРС

22.06.2019 19:48

У САД пуцају ако одбијес сарадњу са полицијом тако да је " Сведјанин" добро просао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

24.06.2019 12:24

Америка земља велика. Исто тако у Америци постоји и одговорност полиције, као и јака јавност. Овдје тога нема (или нема у тој мјери).

Name

Свети Петар

22.06.2019 21:27

Стање брале ! Ста је тразио то је и добио . Као прво је требао имати и пказати лицну карту . Свака будала која је родјена тамо зна да се лицна карта мора имати послије 18 године . Као друго .. не треба гурати нос гдје не треба или како ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

24.06.2019 12:26

То не даје право полицији да разбије или цак убије!!!

Name

Д2

22.06.2019 22:45

Која брука за Бањалуку. Осрамотише ови полицајци целу државу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

То Бруно

23.06.2019 09:57

Главно је да ја Шанц на врату, без тога се не иде даље!!! Бруно а сад правац у Шведску па се рукуј с ким год хоћеш, и ради шта год хоћеш, и прегледај се код кога год хоћеш, ако мислиш да можеш!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

24.06.2019 12:28

Тако је, туристи нам нису потребни. :)))

Name

Дадо Бања Лука

23.06.2019 12:05

Питање за све овдје сто коментарису.Ста је требао Бруно урадити када му је полиција тразила идентификациони документ?Ста је требала полиција урадити када је Бруно одбио показати идентификациони документ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ево зашто..

23.06.2019 16:07

Бруно се руковао са Озреном Пердувом и са њим кратко разговарао. Пердув је близак Правди за Давида. А полиција иначе идентификује сваког ко ступи у контакт са инкриминисаним лицима. Да се сложи лепеза симпатизера..

Name

xнxx

24.06.2019 07:36

Све пишете а не пишете ко је Бруно, неко ко је изјавио да не призна РС и полицију, неко ко је док је радио у Мркоњићу више био на боловању, када је отишао у Шведску и тамо је муљао док није отишао у инвалидску пензију, како је говорио срећа што је био шахт отворен а он носио две вреће цемента, чуј ууређеној Шведској отворен шахт, толико о отме поштењачини и узорном грађанину

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ XНXX

24.06.2019 09:31

УХЉЕБУ, КАКВЕ ТО ВЕЗЕ ИМА СА ЦЕМЕНТОМ, САХТОМ, И СЛ. ТАКО СТЕ ИСТО ДАВИДА ,ЗРТВУ, КРИМИНАЛИЗОВАЛИ. ТО ЈЕ ВАС МЕТОД. ВАЗНО ЈЕ ДА ПОЛИЦАЈЦИ ЛИЦЕ НА ЗИВОТИЊЕ. И ВАЗНО БИ БИЛО ДА ОВДЈЕ У ЈЕДНОМ КОМЕНТАРУ ПРОЦИТАС КАКО ПОЛИЦИЈА ТРЕБА ДА ПОСТУПА. ТИ УЗЕО ПРИЦАТ ,КАКО ЈЕ БРУНО ДОСАО ДО ПЕНЗИЈЕ. ХАХАХА. ПА ЈЕ ЛИ МОГУЦЕ ДА ПОСТОЈЕ ОВАКО ОГРАНИЦЕНИ ЉУДИ???