Лукић: Нијемци нам показали како се игра фудбал!

"Опет, поносан сам на ову нашу екипу, поготово на А репрезентативце који су дошли овде". . .

Фудбал 21.06.2019 | 11:16
Лукић: Нијемци нам показали како се игра фудбал!
Тешко су млади репрезентативци Србије поднели дебакл против Немаца и елиминацију са Европског шампионата. Саша Лукић казао је да као један од најстаријих преузима највећи део одговорности на себе, подвукавши да је кривац за други гол... 

"Тешко је причати после оваквог пораза. Пре свега, морам да кажем да сву одговорност, као један од најстаријих играча и А репрезентативац, преузимам на себе. Тешко је говорити... Можемо само да честитамо Немцима. Данас су показали како се игра фудбал. Опет, поносан сам на ову нашу екипу, поготово на А репрезентативце који су дошли овде. Дали смо све од себе. Али не знам шта се десило. Понављам: прво крећем од себе, љут сам на себе, па на све друго што није ваљало". 

Разлог за овај бородолом?

"Нема посебног разлога. Видели сте како Немци играју. Ушли смо добро, правили им проблема по боковима и онда из две наше грешке примамо два гола, тако и против Аустрије. Све из наших грешака. Прво Рачић, па ја. То је недопуствио. Не знам... Много ми је криво због ових момака, знам их све од 10. године, играли смо заједно, маштали о ЕП. Не бих ни долазио да нисам веровато да можемо да направимо нешто велико. Морамо да останемо заједно. Ако смо били заједно кад смо добијали, морамо и после овога", закључио је Лукић. 

Извор: моззартспорт

Фото: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар