Lukić: Nijemci nam pokazali kako se igra fudbal!

"Opet, ponosan sam na ovu našu ekipu, pogotovo na A reprezentativce koji su došli ovde". . .

Fudbal 21.06.2019 | 11:16
Lukić: Nijemci nam pokazali kako se igra fudbal!
Teško su mladi reprezentativci Srbije podneli debakl protiv Nemaca i eliminaciju sa Evropskog šampionata. Saša Lukić kazao je da kao jedan od najstarijih preuzima najveći deo odgovornosti na sebe, podvukavši da je krivac za drugi gol... 

"Teško je pričati posle ovakvog poraza. Pre svega, moram da kažem da svu odgovornost, kao jedan od najstarijih igrača i A reprezentativac, preuzimam na sebe. Teško je govoriti... Možemo samo da čestitamo Nemcima. Danas su pokazali kako se igra fudbal. Opet, ponosan sam na ovu našu ekipu, pogotovo na A reprezentativce koji su došli ovde. Dali smo sve od sebe. Ali ne znam šta se desilo. Ponavljam: prvo krećem od sebe, ljut sam na sebe, pa na sve drugo što nije valjalo". 

Razlog za ovaj borodolom?

"Nema posebnog razloga. Videli ste kako Nemci igraju. Ušli smo dobro, pravili im problema po bokovima i onda iz dve naše greške primamo dva gola, tako i protiv Austrije. Sve iz naših grešaka. Prvo Račić, pa ja. To je nedopustvio. Ne znam... Mnogo mi je krivo zbog ovih momaka, znam ih sve od 10. godine, igrali smo zajedno, maštali o EP. Ne bih ni dolazio da nisam verovato da možemo da napravimo nešto veliko. Moramo da ostanemo zajedno. Ako smo bili zajedno kad smo dobijali, moramo i posle ovoga", zaključio je Lukić. 

Izvor: mozzartsport

Foto: MN Press

Komentari / 0

Ostavite komentar