Тужилаштво БиХ пријети прогоном?

У Дневнику 2 БН ТВ вечерас гледајте:

Република Српска 20.06.2019 | 17:01
Тужилаштво БиХ пријети прогоном?
Тужилаштво БиХ се жали на притиске. Тужиоци пријете прогоном неистомишљеника, сматрају аналитичари.

Полиција крши права грађана у Бањалуци на мирно окупљање, тврди опозиција.

Влада задужује Српску по високим каматним стопама.

Убиство у бањалучком насељу Лазарево.



БН ТВ

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Тамо неки...

20.06.2019 15:06

Ина ли нешто фино да човјек прочита, па да се нечему обрадује, да се нечему нада у овој прћији од "државе"? Па шта је ово, и докле више? И онда се чудимо што сви одлазе! И ја ћу ускоро, и немам се за чиме осврнути...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тројица

20.06.2019 16:06

Три политицара су парализовали земљу. Комплетан правосудни систем, свеопсти хаос, никакву економску атмосферу, никавке радне стандарде, никакав здравствени систем. Они појма немају о дрзави и ова свеопста пљацка, корупиција је једини нацин да владају и да остану на слободи. Како год окренес најбоље би било да Запад надје неког домацег Вуцица, који це потјерати ову багру у затворе и увести какав такав ред у дрзави. ... Медјутим, прекасно је сто је ваљало одселило је заувјек. Остала је само малоумна, страна гласацка маса.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

20.06.2019 17:23

У наопакистану ме вец одавно висе ниста не изненадјује, осим људске глупости и недостатка осјецаја за одговорност. То ме увијек изненади. Умјесто да поднесе оставку и поднесу оставку, судије пријете јавности. Па то нигдје на свијету нема! Само у лудој земљи, каква је ова! Ово је сумрак сумрака и суноврат суноврата правосудја и демократије! Ово све треба посмјењивати због увриједе судске и тузилацке струке! Овакве судије и тузиоци су брука и увреда за све постене судије и тузиоце и не само за њих, вец и за цитаву јавност у БиХ! Сад одлицно разумијем Мектица ста је годинама прицао.

ОДГОВОРИТЕ