Tužilaštvo BiH prijeti progonom?

U Dnevniku 2 BN TV večeras gledajte:

Republika Srpska 20.06.2019 | 17:01
Tužilaštvo BiH prijeti progonom?
Tužilaštvo BiH se žali na pritiske. Tužioci prijete progonom neistomišljenika, smatraju analitičari.

Policija krši prava građana u Banjaluci na mirno okupljanje, tvrdi opozicija.

Vlada zadužuje Srpsku po visokim kamatnim stopama.

Ubistvo u banjalučkom naselju Lazarevo.



BN TV

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Tamo neki...

20.06.2019 15:06

Ina li nešto fino da čovjek pročita, pa da se nečemu obraduje, da se nečemu nada u ovoj prćiji od "države"? Pa šta je ovo, i dokle više? I onda se čudimo što svi odlaze! I ja ću uskoro, i nemam se za čime osvrnuti...

ODGOVORITE
Name

Trojica

20.06.2019 16:06

Tri politicara su paralizovali zemlju. Kompletan pravosudni sistem, sveopsti haos, nikakvu ekonomsku atmosferu, nikavke radne standarde, nikakav zdravstveni sistem. Oni pojma nemaju o drzavi i ova sveopsta pljacka, korupicija je jedini nacin da vladaju i da ostanu na slobodi. Kako god okrenes najbolje bi bilo da Zapad nadje nekog domaceg Vucica, koji ce potjerati ovu bagru u zatvore i uvesti kakav takav red u drzavi. ... Medjutim, prekasno je sto je valjalo odselilo je zauvjek. Ostala je samo maloumna, strana glasacka masa.

ODGOVORITE
Name

Direkt

20.06.2019 17:23

U naopakistanu me vec odavno vise nista ne iznenadjuje, osim ljudske gluposti i nedostatka osjecaja za odgovornost. To me uvijek iznenadi. Umjesto da podnese ostavku i podnesu ostavku, sudije prijete javnosti. Pa to nigdje na svijetu nema! Samo u ludoj zemlji, kakva je ova! Ovo je sumrak sumraka i sunovrat sunovrata pravosudja i demokratije! Ovo sve treba posmjenjivati zbog uvrijede sudske i tuzilacke struke! Ovakve sudije i tuzioci su bruka i uvreda za sve postene sudije i tuzioce i ne samo za njih, vec i za citavu javnost u BiH! Sad odlicno razumijem Mektica sta je godinama pricao.

ODGOVORITE