Хрватски селектор о публици на Ташу...

Ниједна увреда! Иако је љут на арбитре, Ивица Туцак је лепим речима говорио о амбијенту на "Ташмајдану".

Остали спортови 20.06.2019 | 14:07
Хрватски селектор о публици на Ташу...
Србија је победила у великом дербију против Хрватске, какав би могао да се догоди и у елиминационој фази завршнице Светске лиге на Ташмајдану.

Другог дана турнира који ће трајати до недеље, изабраници Дејана Савића славили су у ватерполо "класику" против старих знанаца, пре свега захваљујући головима Огњена Стојановића, одличног дебитанта, и Андрије Прлаиновића, "меч винера".

После утакмице, тренер гостију био је љут због рада судија, које су "слепо" поштовале нова правила, а у исто време и веома захвалан публици, која је била коректна према његовом тиму - од интонирања химне "Лијепа наша", па до испраћаја са базена.

"Честитке Србији на заслуженој победи. Мислим да смо одиграли врхунску утакмицу. На крају је овај пораз био условљен јер више нисмо имали кога, од средине четврте четвртине ниједан играч више... Сви су били избачени. последњи гол смо поклонили", рекао је Туцак новинарима после меча.

Коначан резултат био је 11:10, а како је приметио капитен Србије Филип Филиповић, постојала је реална опасност да екипе заврше меч без измена.

"Уопште нећу да коментаришем суђење, јер ако будемо ишли тим правцем не знам где ћемо стићи. Не знам колико је укупно било искључења, али то је убиство за овај спорт. Како ће то онда изгледати у Токију са 11 играча то се морамо сви заједно запитати", казао је он.

Туцак је честитао београдској публици на "предивној атмосфери".

"Мислим да била лепа утакмица, предивна атмосфера. Честитам публици у Београду на једном коректном навијању за своју државу, не вређајући ни у једном тренутку моју репрезентацију и заиста комплименти српској публици", рекао је Туцак.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар