Инстаграм коштао Нејмара паузе до новембра!

За који год клуб Нејмар играо наредне сезоне, неће моћи да наступи у Лиги шампиона све до "реванш" утакмица групне фазе тог такмичења.

Фудбал 20.06.2019 | 08:42
Инстаграм коштао Нејмара паузе до новембра!
УЕФА је коначно завршила истрагу коју је водила "против" Нејмара од марта!

Због тога што је најскупљи фудбалер свих времена на свом Инстаграм профилу вређао судије утакмице између његовог Пари сен Жермена и Манчестер јунајтеда, када су "црвени ђаволи" прошли даље захваљујући пеналу из 92. минута, добио је жестоку казну.

Суспендован је на три меча у најквалитетнијем међународном такмичењу на свету, а није помогла ни жалба коју је Пари сен Жермен упутио "дисциплинцима" овог тела.

УЕФА је у кратком саопштењу потврдила одлуку донету из априла због поменутог "поста" на Инстаграму и дефинитивно ће ово бити упозорење фудбалерима да се контролишу након спорних ситуација, па макар то биле и друштвене мреже.

Ова суспензија значи да Нејмар неће моћи да наступи за Пари сен Жермен у Лиги шампиона све до 4. кола групне фазе у новембру, када почињу реванш сусрети...

Односно, и за неки други клуб уколико промени средину.

Бразилац је тренутно у центру више скандала, од проблема у клубу, преко оптужби за силовањедо утаје пореза, а тренутно је повређен и није могао да наступи за Бразил на Копа Америка, такмичењу које је у току.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар