Instagram koštao Nejmara pauze do novembra!

Za koji god klub Nejmar igrao naredne sezone, neće moći da nastupi u Ligi šampiona sve do "revanš" utakmica grupne faze tog takmičenja.

Fudbal 20.06.2019 | 08:42
Instagram koštao Nejmara pauze do novembra!
UEFA je konačno završila istragu koju je vodila "protiv" Nejmara od marta!

Zbog toga što je najskuplji fudbaler svih vremena na svom Instagram profilu vređao sudije utakmice između njegovog Pari sen Žermena i Mančester junajteda, kada su "crveni đavoli" prošli dalje zahvaljujući penalu iz 92. minuta, dobio je žestoku kaznu.

Suspendovan je na tri meča u najkvalitetnijem međunarodnom takmičenju na svetu, a nije pomogla ni žalba koju je Pari sen Žermen uputio "disciplincima" ovog tela.

UEFA je u kratkom saopštenju potvrdila odluku donetu iz aprila zbog pomenutog "posta" na Instagramu i definitivno će ovo biti upozorenje fudbalerima da se kontrolišu nakon spornih situacija, pa makar to bile i društvene mreže.

Ova suspenzija znači da Nejmar neće moći da nastupi za Pari sen Žermen u Ligi šampiona sve do 4. kola grupne faze u novembru, kada počinju revanš susreti...

Odnosno, i za neki drugi klub ukoliko promeni sredinu.

Brazilac je trenutno u centru više skandala, od problema u klubu, preko optužbi za silovanjedo utaje poreza, a trenutno je povređen i nije mogao da nastupi za Brazil na Kopa Amerika, takmičenju koje je u toku.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar