Чудан бизнис Јунајтеда: Мата још три године!

Није неуобичајено да играчи његових година тешко могу да добију уговор на више од годину дана, али на "Олд Трафорду" све може. . .

Фудбал 19.06.2019 | 16:20
Чудан бизнис Јунајтеда: Мата још три године!
Други посао Манчестер јунајтеда овог љета.

Након што су договорили долазак младог велшког фудбалера Данијела Џејмс из друголигаша Свонсија, на "Олд Трафорду" су одучили и да задрже Хуана Мату (31), коме је крајем мјесеца истицао уговор са клубом.

Било је спекулација да ће се Мата вратити у Шпанију, али умјесто тога продужио је уговор са Манчестер јунајтедом и то на чак ТРИ године, преносе британски медији.

Крајње неуобичајена стратегија за играча у његовим годинама, многи клубови у Премијер лиги се за играче у тридесетим не вежу на дуже од једне сезоне, међутим у Манчестер јунајтеду су одлучили да изненаде све.

Не може се рећи ни да је Мата био кључни играч Јунајтеда у претходном периоду, прошле сезоне наступио је на 32 меча и постигао шест голова уз четири асистенције...

Навијачи на друштвеним мрежама чуде се овом потезу клуба и описују га паничним.

С обзиром на то да ће Јунајтед наредне сезоне учествовати у Лиги Европе и за сада не иду нарочито добро преговори са новим појачањима, наводно им дјелује да је клуб одлучио да задржи макар постојећи кадар - за сваки случај.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар