Čudan biznis Junajteda: Mata još tri godine!

Nije neuobičajeno da igrači njegovih godina teško mogu da dobiju ugovor na više od godinu dana, ali na "Old Trafordu" sve može. . .

Fudbal 19.06.2019 | 16:20
Čudan biznis Junajteda: Mata još tri godine!
Drugi posao Mančester junajteda ovog ljeta.

Nakon što su dogovorili dolazak mladog velškog fudbalera Danijela Džejms iz drugoligaša Svonsija, na "Old Trafordu" su odučili i da zadrže Huana Matu (31), kome je krajem mjeseca isticao ugovor sa klubom.

Bilo je spekulacija da će se Mata vratiti u Španiju, ali umjesto toga produžio je ugovor sa Mančester junajtedom i to na čak TRI godine, prenose britanski mediji.

Krajnje neuobičajena strategija za igrača u njegovim godinama, mnogi klubovi u Premijer ligi se za igrače u tridesetim ne vežu na duže od jedne sezone, međutim u Mančester junajtedu su odlučili da iznenade sve.

Ne može se reći ni da je Mata bio ključni igrač Junajteda u prethodnom periodu, prošle sezone nastupio je na 32 meča i postigao šest golova uz četiri asistencije...

Navijači na društvenim mrežama čude se ovom potezu kluba i opisuju ga paničnim.

S obzirom na to da će Junajted naredne sezone učestvovati u Ligi Evrope i za sada ne idu naročito dobro pregovori sa novim pojačanjima, navodno im djeluje da je klub odlučio da zadrži makar postojeći kadar - za svaki slučaj.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar