Манчестер нуди Погби 560.000 евра седмично!

Црвени ђаволи покушавају да сачувају Француза на Олд Трафорду услед интересовања Реал Мадрида.

Фудбал 18.06.2019 | 19:09
Манчестер нуди Погби 560.000 евра седмично!
Манчестер Јунајтед се спрема да понуди Полу Погби нови мега-уговор како би га убедио да остане на Олд Трафорду. Француз је већ сигнализирао да жели да оде овог лета и да је спреман за нове изазове, а Реал Мадрид куца на врата.

Јунајтед ће пробати да га задржи тако што ће му понудити пола милиона фунти недељно (560.000 евра) уместо досадашњих 290.000 фунти. То би Погбу сврстало међу играче који највише зарађују у Јунајтеду уз Алексиса Санчеза. Астрономска примања су у питању.

Погба има још две године уговора, а Јунајтед има и опцију да тај уговор продужи за још 12 месеци. Реал Мадрид је већ послао прву понуду у рангу од 100.000.000 евра, али зна Краљевски клуб да ће му бити потребна знатно јача понуда како би купио Погбу. Можда и преко 150.000.000 евра.

Јувентус такође жели да доведе Погбу, три године пошто га је пустио у Манчестер, али је Француз ближи Шпанији него повратку у Италију. Манчестер не жели да прода играча који је у централној улози у свим маркетиншким кампањама и рекламама. Зато је спреман да му повећа плату.

Није тајна да Зинедин Зидан жели Пола Погбу, да га жели и Флорентино Перез који би тако додао још један драгуљ у своју витрину са скупоценим куповинама. Били би задовољни и спортски сектор Реала, али и маркетиншки. Само још да Реал успе да добије рат против Јунајтеда.

Мадридска Марка је синоћ писала да је Реал у офанзиви и да чини све да до 1. јула ангажује Француза. Исти извор наводи да су Мадриђани свесни да ће то бити тешко, али да желе да покушају с тим да све мора да буде готово за две недеље пошто баш поменутог датума Јунајтед почиње припреме за нову сезону.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар