Mančester nudi Pogbi 560.000 evra sedmično!

Crveni đavoli pokušavaju da sačuvaju Francuza na Old Trafordu usled interesovanja Real Madrida.

Fudbal 18.06.2019 | 19:09
Mančester nudi Pogbi 560.000 evra sedmično!
Mančester Junajted se sprema da ponudi Polu Pogbi novi mega-ugovor kako bi ga ubedio da ostane na Old Trafordu. Francuz je već signalizirao da želi da ode ovog leta i da je spreman za nove izazove, a Real Madrid kuca na vrata.

Junajted će probati da ga zadrži tako što će mu ponuditi pola miliona funti nedeljno (560.000 evra) umesto dosadašnjih 290.000 funti. To bi Pogbu svrstalo među igrače koji najviše zarađuju u Junajtedu uz Aleksisa Sančeza. Astronomska primanja su u pitanju.

Pogba ima još dve godine ugovora, a Junajted ima i opciju da taj ugovor produži za još 12 meseci. Real Madrid je već poslao prvu ponudu u rangu od 100.000.000 evra, ali zna Kraljevski klub da će mu biti potrebna znatno jača ponuda kako bi kupio Pogbu. Možda i preko 150.000.000 evra.

Juventus takođe želi da dovede Pogbu, tri godine pošto ga je pustio u Mančester, ali je Francuz bliži Španiji nego povratku u Italiju. Mančester ne želi da proda igrača koji je u centralnoj ulozi u svim marketinškim kampanjama i reklamama. Zato je spreman da mu poveća platu.

Nije tajna da Zinedin Zidan želi Pola Pogbu, da ga želi i Florentino Perez koji bi tako dodao još jedan dragulj u svoju vitrinu sa skupocenim kupovinama. Bili bi zadovoljni i sportski sektor Reala, ali i marketinški. Samo još da Real uspe da dobije rat protiv Junajteda.

Madridska Marka je sinoć pisala da je Real u ofanzivi i da čini sve da do 1. jula angažuje Francuza. Isti izvor navodi da su Madriđani svesni da će to biti teško, ali da žele da pokušaju s tim da sve mora da bude gotovo za dve nedelje pošto baš pomenutog datuma Junajted počinje pripreme za novu sezonu.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar