Палмер и челници полицијских агенција

Замјеник помоћника државног секретара Сједињених Америчких Држава Метју Палмер у вишедневној је посјети Босни и Херцеговини.

Босна и Херцеговина 16.06.2019 | 18:29
Палмер и челници полицијских агенција
Након неколико састанака у Бањалуци замјеник помоћника државног секретара САД-а у Сарајеву ће у понедјељак, између осталих, присуствовати и састанку са челницима полицијских и безбједносних агенција у Босни и Херцеговини. Незванично, фокус разговора биће координација у раду на осигурању граница.

Састанку би требали присуствовати директори или замјеници из Граничне полиције БиХ, Дирекције за координацију полицијских тијела БиХ, Службе за послове са странцима, Министарства унутрашњих послова Републике Српске, Министарства унутрашњих послова Федерације БиХ, Министарства безбједности БиХ, Полиције Брчко дистрикта БиХ, те Обавјештајно-безбједносне агенције БиХ.

Како је за Н1 до сада потврђено, састанку ће, између осталих, присуствовати замјеник директора Агенције за истраге и заштиту, министар унутрашњих послова Федерације Босне и Херцеговине, те директор полиције Републике Српске.

(Н1)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

трамп

16.06.2019 16:34

Амери нагоне мигранте овамо, а овај надгледа како напредују.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

16.06.2019 19:00

Није него гледа колико му треба појачања НАТО снага да могу посматрати резервни састав полиције ако затреба

Name

Посматрач

16.06.2019 18:52

Па бар реците МУП РС да скине забрану кретања и окупљања грађанима, и да прекину да врше репресију на недужним грађанимакоји траже правду и истину Правда за Давида. Ако то бар не урадите онда сте исти као ова фашистчко-мафијашка хунта која нас уништава.

ОДГОВОРИТЕ