Реалове формације са сљедећу сезону...

4-3-3 или 4-2-3-1, Јовић замена Бенземи. . .  Како ће изгледати састав Краљевског клуба у наредној сезони?

Фудбал 14.06.2019 | 21:01
Реалове формације са сљедећу сезону...
Долазак Едена Азара још једном је покренуо приче око изгледа Реаловог тима за наредну сезону. Након доласка Луке Јовића могли сте да видите како би могла да изгледа формација са српском нападачем у њој, али угледна Марка открива да један од најталентованијих нападача у Европи у овом тренутку нема место у стартних 11 Краљевског клуба за наредну сезону. У обе варијанте постављен јекао прва опција замене за Карима Бензему. Наравно, има довољно времена да се и то промени.

Марка тврди да постоје само две могуће формације у којима Реал Мадрид може да игра у сезони 2019/2020, а то су 4-3-3 и 4-2-3-1. Занимљиво, у обе опције стартно место има и Пол Погба, за којег у овом листу очигледно верују да ће бити сигурно појачање Краљевског клуба у овој сезони. Пре свега, јер се ради о изричитој жељи Зинедина Зидана.

У обе њихове опције нема дилеме како би изгледала стартна постава. На голу је зацементиран ТибоКуртоа, последњу четворку чине Карвахал, Варан, Рамос и Марсело, док ће у вези играти Погба, Крос и Модрић. Тројку у навали чине Винисијус, Бензема и Азар. Дакле, промена може бити само у начину где играчи стоје на терену.

Долазак Азара пребацио је Винисијуса на десни бок, па ће Бразилац морати да прође период благог привикавања на то место у тиму. Лука Јовић ће своје место у тиму тражити са клупе, што и не би могло да буде лоше за њега у смислу оптерећења на самом старту сезоне. Уколико Погба ипак не дође у Мадрид, место у стартној постави заузеће Касемиро.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар