Realove formacije sa sljedeću sezonu...

4-3-3 ili 4-2-3-1, Jović zamena Benzemi. . .  Kako će izgledati sastav Kraljevskog kluba u narednoj sezoni?

Fudbal 14.06.2019 | 21:01
Realove formacije sa sljedeću sezonu...
Dolazak Edena Azara još jednom je pokrenuo priče oko izgleda Realovog tima za narednu sezonu. Nakon dolaska Luke Jovića mogli ste da vidite kako bi mogla da izgleda formacija sa srpskom napadačem u njoj, ali ugledna Marka otkriva da jedan od najtalentovanijih napadača u Evropi u ovom trenutku nema mesto u startnih 11 Kraljevskog kluba za narednu sezonu. U obe varijante postavljen jekao prva opcija zamene za Karima Benzemu. Naravno, ima dovoljno vremena da se i to promeni.

Marka tvrdi da postoje samo dve moguće formacije u kojima Real Madrid može da igra u sezoni 2019/2020, a to su 4-3-3 i 4-2-3-1. Zanimljivo, u obe opcije startno mesto ima i Pol Pogba, za kojeg u ovom listu očigledno veruju da će biti sigurno pojačanje Kraljevskog kluba u ovoj sezoni. Pre svega, jer se radi o izričitoj želji Zinedina Zidana.

U obe njihove opcije nema dileme kako bi izgledala startna postava. Na golu je zacementiran TiboKurtoa, poslednju četvorku čine Karvahal, Varan, Ramos i Marselo, dok će u vezi igrati Pogba, Kros i Modrić. Trojku u navali čine Vinisijus, Benzema i Azar. Dakle, promena može biti samo u načinu gde igrači stoje na terenu.

Dolazak Azara prebacio je Vinisijusa na desni bok, pa će Brazilac morati da prođe period blagog privikavanja na to mesto u timu. Luka Jović će svoje mesto u timu tražiti sa klupe, što i ne bi moglo da bude loše za njega u smislu opterećenja na samom startu sezone. Ukoliko Pogba ipak ne dođe u Madrid, mesto u startnoj postavi zauzeće Kasemiro.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar