Претукао трудницу због паркинга

На сплитским Мејашима, тачније у Улици оца Анте Габрића је у четвртак око 19. 00 сати један 66-годишњак послао у болницу мужа, жену и њихову трудну кћерку.

Регион 14.06.2019 | 16:47
Претукао трудницу због паркинга
А.Р. (66) је због спора око мјеста паркирања дрвеном летвом ударио 61-годишњака, 59-годишњакињу и 33-годишњу трудницу у присутности двоје дјеце.

Сви учесници су љекарски обрађени те је 61-годишњаку утврђена тешка повреда у виду прелома малог прста руке, 59-годишњакињи прелом кости десне шаке и 33-годишњакињи лом трапезодине кости лијеве руке, док су нападачу утврђене лакше тјелесне повреде у виду подлива.

Нападнути су сви завршили са преломима, а жене су задобиле још и удараце у раме док је мушкарац осим у раме добио ударце и у главу.

Нападу је претходила свађа око паркирања возила на честици земљишта која је предмет судског спора између нападача и нападнутих.

Они су, како сазнаје Слободна Далмација, прве комшије, а око те честице се већ дуже споре. Када је трудница с двоје дјеце паркирала на том мјесту, А.Р. је, сматрајући да је то његова земља, одмах кренуо у вербални напад. Свађу је чуо њезин отац, па је изашао вани, што је вербалну паљбу само појачало.

У једним тренутку нападач је узео летву и с њим у руци кренуо у напад. У међувремену је ту стигла и трудничина мајка, па ни она није прошла без посљедица.

Нападач је изударао цијелу породицу.

Одмах по одгађају је ухапшен те је сада над њим у току крим-истраживање у Другој полицијској станици у Сплиту.

(Счободна Далмација)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Јао

14.06.2019 15:30

Ови далмоши су луди тотално, треба их избјегавати у кругу од 500 КМ. Изгледа да им сунце више не прија. Далеко им лијепа кућа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ег

14.06.2019 17:23

СВЕ ЈЕ ЗА ОСУДИТ СА СТРОГОМ КАЗНОМ А ПОСЕБНО ЛОКАЛНУ ВЛАСТ КАКАВ ЈЕ ТО ПАРКИНГ ДА СЕ НАРОД МОРА ТУЦИ ПАРКИНГА НЕСМИЈЕ НЕДОСТАЈАТИ ТАКО У СВИЈЕТУ НЕСМИЈЕ БИТИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

15.06.2019 05:52

Кад чељад није бијесна онда кућа није тијесна, овдје је очито да су ови људи луди

Name

Бакица

15.06.2019 12:33

ПА ОВИ СУ СТВАРНО ПСИХОПАТЕ

ОДГОВОРИТЕ