Pretukao trudnicu zbog parkinga

Na splitskim Mejašima, tačnije u Ulici oca Ante Gabrića je u četvrtak oko 19. 00 sati jedan 66-godišnjak poslao u bolnicu muža, ženu i njihovu trudnu kćerku.

Region 14.06.2019 | 16:47
Pretukao trudnicu zbog parkinga
A.R. (66) je zbog spora oko mjesta parkiranja drvenom letvom udario 61-godišnjaka, 59-godišnjakinju i 33-godišnju trudnicu u prisutnosti dvoje djece.

Svi učesnici su ljekarski obrađeni te je 61-godišnjaku utvrđena teška povreda u vidu preloma malog prsta ruke, 59-godišnjakinji prelom kosti desne šake i 33-godišnjakinji lom trapezodine kosti lijeve ruke, dok su napadaču utvrđene lakše tjelesne povrede u vidu podliva.

Napadnuti su svi završili sa prelomima, a žene su zadobile još i udarace u rame dok je muškarac osim u rame dobio udarce i u glavu.

Napadu je prethodila svađa oko parkiranja vozila na čestici zemljišta koja je predmet sudskog spora između napadača i napadnutih.

Oni su, kako saznaje Slobodna Dalmacija, prve komšije, a oko te čestice se već duže spore. Kada je trudnica s dvoje djece parkirala na tom mjestu, A.R. je, smatrajući da je to njegova zemlja, odmah krenuo u verbalni napad. Svađu je čuo njezin otac, pa je izašao vani, što je verbalnu paljbu samo pojačalo.

U jednim trenutku napadač je uzeo letvu i s njim u ruci krenuo u napad. U međuvremenu je tu stigla i trudničina majka, pa ni ona nije prošla bez posljedica.

Napadač je izudarao cijelu porodicu.

Odmah po odgađaju je uhapšen te je sada nad njim u toku krim-istraživanje u Drugoj policijskoj stanici u Splitu.

(Sčobodna Dalmacija)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Jao

14.06.2019 15:30

Ovi dalmoši su ludi totalno, treba ih izbjegavati u krugu od 500 KM. Izgleda da im sunce više ne prija. Daleko im lijepa kuća

ODGOVORITE
Name

Eg

14.06.2019 17:23

SVE JE ZA OSUDIT SA STROGOM KAZNOM A POSEBNO LOKALNU VLAST KAKAV JE TO PARKING DA SE NAROD MORA TUCI PARKINGA NESMIJE NEDOSTAJATI TAKO U SVIJETU NESMIJE BITI

ODGOVORITE
Name

Re

15.06.2019 05:52

Kad čeljad nije bijesna onda kuća nije tijesna, ovdje je očito da su ovi ljudi ludi

Name

Bakica

15.06.2019 12:33

PA OVI SU STVARNO PSIHOPATE

ODGOVORITE