Мари типује побједника Вимблдона...

Шкот, који је два пута освајао титулу на гренд слему у Лондону, сузио је круг кандидата за пехар ове године. . .

Тенис 14.06.2019 | 12:28
Мари типује побједника Вимблдона...
Енди Мари зна како се осваја пехар Вимблдона, јер га је, на радост домаће публике, подигао два пута у каријери - 2013. и 2016. године.

Ове сезоне неће бити у конкуренцији јер је послије уградње вјештачког кука, још увијек на рехабилитацији, због чега ће само наступати у дублу.

Шкот, који је био и први рекет свијета, сузио је круг кандидата.

"Највећи фаворити су Роџер Федерер, Рафаел Надал и Новак Ђоковић. Мислим да ће неко од њих тројице подићи пехар", рекао је Мари.

Ипак, није искључио могућност изненађења.

"Претпостављам да неко од момака који имају снажан сервис могу да уђу у трку за висок пласман, или да направе проблеме на почетку турнира. Не сумњам да ако неко од њих буде у доброј форми у првих неколико кола, да је способан и да се бори до краја", навео је Мари.

Британски тенисер још није одредио са којим играчем ће играти у дублу на Вимблдону, али је у плану и да наступи на Квинсу и у Истборну.

"Разговарао сам са неколико играча, али ниједан још није спреман да се обавеже да ће наступати са мном. Мислим да ћу сљедеће недјеље то знати", навео је Мари.

Оно што је извјесно је да ће на повратничком турниру, у Квинсу, који почиње 17. јуна, играти у пару са Шпанцем Фелисијаном Лопезом.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар