Mari tipuje pobjednika Vimbldona...

Škot, koji je dva puta osvajao titulu na grend slemu u Londonu, suzio je krug kandidata za pehar ove godine. . .

Tenis 14.06.2019 | 12:28
Mari tipuje pobjednika Vimbldona...
Endi Mari zna kako se osvaja pehar Vimbldona, jer ga je, na radost domaće publike, podigao dva puta u karijeri - 2013. i 2016. godine.

Ove sezone neće biti u konkurenciji jer je poslije ugradnje vještačkog kuka, još uvijek na rehabilitaciji, zbog čega će samo nastupati u dublu.

Škot, koji je bio i prvi reket svijeta, suzio je krug kandidata.

"Najveći favoriti su Rodžer Federer, Rafael Nadal i Novak Đoković. Mislim da će neko od njih trojice podići pehar", rekao je Mari.

Ipak, nije isključio mogućnost iznenađenja.

"Pretpostavljam da neko od momaka koji imaju snažan servis mogu da uđu u trku za visok plasman, ili da naprave probleme na početku turnira. Ne sumnjam da ako neko od njih bude u dobroj formi u prvih nekoliko kola, da je sposoban i da se bori do kraja", naveo je Mari.

Britanski teniser još nije odredio sa kojim igračem će igrati u dublu na Vimbldonu, ali je u planu i da nastupi na Kvinsu i u Istbornu.

"Razgovarao sam sa nekoliko igrača, ali nijedan još nije spreman da se obaveže da će nastupati sa mnom. Mislim da ću sljedeće nedjelje to znati", naveo je Mari.

Ono što je izvjesno je da će na povratničkom turniru, u Kvinsu, koji počinje 17. juna, igrati u paru sa Špancem Felisijanom Lopezom.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar