ЛН: "Орлови" против непораженог Бразила!

Никола Грбић много очекује од прве утакмице трећег викенда Лиге нација, који се одржава у португалском Гондомару.

Остали спортови 13.06.2019 | 21:31
ЛН: "Орлови" против непораженог Бразила!
Селектор мушке одбојкашке репрезентације Никола Грбић рекао је да ће дуел са Бразилом бити одлична прилика за стицање искуства и да екипа види где је у односу на најбоље на свету.

"О снази Бразила не треба да трошим речи јер су дошли у комплетном, најјачем саставу. То ће бити одлично искуство за наше момке, да видимо где смо у односу на једну од најјачих екипа на свету. Надам се да ћемо наставити са подизањем форме", рекао је Грбић на конференцији за новинаре у Гондомару.

Србија ће од петка до недеље играти трећи викенд Лиге нација, а ривали ће јој поред Бразила бити Португал и Кина.

Бразилци су међу 16 учесника Лиге нација први са скором 6-0, испред Ирана, Француске и Русије (по 5-1). "Орлови" су у доњем делу табеле, у групи селекција са по две победе и четири пораза, а Кина и Португал на зачељу са по 1-5.

"Три потпуно различите екипе, три различита стила. Бразил и Португал су можда слични, али на потпуно другом нивоу. Настављамо са зацртаним планом, да како време пролази прикључујемо нове играче. Са нама су Кујунџић, Лубурић и Јововић, тако да ће имати прилику да играју, као и сви до сада", казао је Грбић.

Србија ће утакмицу против Бразила играти у петак од 19 часова.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар