LN: "Orlovi" protiv neporaženog Brazila!

Nikola Grbić mnogo očekuje od prve utakmice trećeg vikenda Lige nacija, koji se održava u portugalskom Gondomaru.

Ostali sportovi 13.06.2019 | 21:31
LN: "Orlovi" protiv neporaženog Brazila!
Selektor muške odbojkaške reprezentacije Nikola Grbić rekao je da će duel sa Brazilom biti odlična prilika za sticanje iskustva i da ekipa vidi gde je u odnosu na najbolje na svetu.

"O snazi Brazila ne treba da trošim reči jer su došli u kompletnom, najjačem sastavu. To će biti odlično iskustvo za naše momke, da vidimo gde smo u odnosu na jednu od najjačih ekipa na svetu. Nadam se da ćemo nastaviti sa podizanjem forme", rekao je Grbić na konferenciji za novinare u Gondomaru.

Srbija će od petka do nedelje igrati treći vikend Lige nacija, a rivali će joj pored Brazila biti Portugal i Kina.

Brazilci su među 16 učesnika Lige nacija prvi sa skorom 6-0, ispred Irana, Francuske i Rusije (po 5-1). "Orlovi" su u donjem delu tabele, u grupi selekcija sa po dve pobede i četiri poraza, a Kina i Portugal na začelju sa po 1-5.

"Tri potpuno različite ekipe, tri različita stila. Brazil i Portugal su možda slični, ali na potpuno drugom nivou. Nastavljamo sa zacrtanim planom, da kako vreme prolazi priključujemo nove igrače. Sa nama su Kujundžić, Luburić i Jovović, tako da će imati priliku da igraju, kao i svi do sada", kazao je Grbić.

Srbija će utakmicu protiv Brazila igrati u petak od 19 časova.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar