Ријечи које ће Лука Јовић памтити заувијек…

"Твоја породица је веома поносна на тебе, и ми смо такође, јер нам је речено да је управо ово дрес у ком си спавао када си био дечак".

Фудбал 12.06.2019 | 23:50
Ријечи које ће Лука Јовић памтити заувијек…
"Чули смо да ти је сан да играш за Реал и ево те овде", обратио се Флорентино Перез најскупљем српском фудбалеру свих времена, који је речи председника најтрофејнијег европског клуба слушао у симултаном преводу.

"Хвала ти што си изабрао овај грб за наставак твог развоја у једног од најбољих нападача на свету", додао је први човек Реал Мадрида данас током представљања Луке Јовића на "Сантијаго Бернабеу" стадион у престоници Шпаније.

"У Мадрид си дошао захваљујући таленту и радним навикама. Намучио си се да би стигао до Мадрида, али си то урадио са само 21 годином. Желео си да будеш део историје Реал Мадрида и успео си у томе. Пред тобом је највећи изазов у каријери, али ће на тебе пазити велики тренер и најбољи фудбалери на планети", говорио је 72-годишњи милијардер, који је навијачима Реала поклонио Роналда Назарија да Лиму, Зинедина Зидана, Луиса Фига, Дејвида Бекама, Серхија Рамоса, Луку Модрића, Ћабија Алонса, Кристијана Роналда, Каку…

...Едена Азара, Луку Јовића.

"Сада ћеш ти бранити овај грб и име клуба. Твоја породица је веома поносна на тебе, и ми смо такође, јер нам је речено да је управо ово дрес у ком си спавао када си био дечак", рекао је Перез и показао у правцу белог дреса са исписаним презименом "Јовић" на леђима.

Перез, чије је богатство процењено на 2,3 милијарде евра, потом се обратио присутнима на овој свечаности.

"Пратили су га највећи клубови Европе, али је постао део Реалове породице. Пред нама је сад озбиљан задатак, да вратимо клуб на пут који води ка победи и слави. Срећан сам што могу да пожелим добродошлицу једном од момака којима је суђена ова мисија".

Лука ће ове речи, уверени смо, памтити заувек...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар